keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kahvakuulakoulun penkille?

Minäpä tunnen yhden rehtorin. Rehtori on kalju, ainakin 2,5metriä pitkä ja heiluttelee työkseen lantiota. Hän ajelee isolla autolla ympäri Suomen maata ja hänen mukanaan matkustaa kiloittain rautaa. Puhun tietenkin Tuomosta, kahvakuulamiehestä, Kahvakuulakoulun rehtorista.

Tuomo on myös julkkis, tuttu lehtien palstoilta. Yhteishyvälehdessä hän kertoi kuulailusta viimeisimmässä lehden numerossa. Tuomo on silti ihanan tavallinen ja hymyileväinen, ei ollenkaan ankara rehtori. Joko tekee mieli tavata Tuomo? Siihen on kohta mahdollisuus Tampereella. Tuomon uudistunut Kahvakuulakoulu tulee 20.4 Tampereelle Varalaan.

Kahvakuulakoulu on ihanan sosiaalinen ja iloinen tapahtuma. Tapaat mukavia kahvakuulaan hurahtaneita ihmisiä, naurat parit naurut ja hihität vielä kotimatkallakin päivän sattumuksia. Saatat saada ystäviä loppuiäksesi, ihan päivän tutustumisen perusteella.

Tämä on kahvakuulakoulun ilmoitus, joka jotenkin venyy leveyssuunnassa
tässä tekstissä... höh. Tuomo on pitkä EI leveä!
Jos nyt alkoi kutkuttaa voit ilmoittautua heti koulun penkille täältä ja lisäksi osallistua arvontaan jossa voit voittaa mahdollisuuden ottaa kaveri mukaan koulutukseen. "Kaksin aina kaunihimpi" sanotaan, ja tässä tapauksessa on täysin mahdollista toimia "kaverille kans" ajatuksen mukaan. Täytyy sanoa että minut ainakin hurmaisi ikihyviksi kaveri joka kutsuisi mukaansa kahvakuulailemaan Tuomon Kahvakuulakouluun :)

Osallistuminen kilpailuun vaatii että olet blogini julkinen lukija, ja käyt kirjoittamassa tähän postaukseen kommentin jossa kerrot jonkin kahvakuulailuun ja mukaasi tulevaan kaveriin liittyvän tarinan. Vastausaikaa on pääsiäisen yli, ja heti pääsiäismaanantain jälkeen suoritetaan kahvakuulamiehen ja minun toimesta parhaan tarinan valinta ja ilmoitetaan voittajalle.

6 kommenttia:

 1. Mun toka kerta kuulailussa tapahtu paikallisen itsepuolustusseuran tiloissa. Olin saanut mukaani rakkaan serkkuni. Reenin kestosta ei ollut mitään käryä ja varsin pian tuli selväksi että siellä reenattiin paljon muutakin kun pelkästään kahvakuulaa. Me mm. potkittiin jotain patjaa vuorotellen ja hihiteltiin serkkuni kanssa. Hakattiin lekalla autonrengasta mutta pahin ehdottomasti oli se kun serkku istutettiin lantion päälle istumaan ja mun piti nostella lantiota ja heitellä sitä puolelta toiselle. Kenenkään muun kanssa en olisi sitä reeniä tehnyt kun serkkuni kanssa. Melko intiimi reeni oli :) Se hyvä puoli tuossa paikassa oli, että siellä ei ollut mitään pikkukuulia.

  VastaaPoista
 2. Voi kun olisikin joku kahvakuulatarina kerrottavana, vaan enpä vielä ole päässyt kokeilemaan lajia. Olen kyllä harkinnut oman kuulan hankkimista, mutta haluaisin kyllä ensin päästä valvovan silmän alle oppimaan tekniikkaa :P

  VastaaPoista
 3. joko, joko, joko?????

  VastaaPoista
 4. Anonyymille pahoittelut että postauksen julkaisuun meni näin kauan, mutta nyt on tulos julki: http://movemeliikuttaa.blogspot.com/2012/04/kahvakuulakouluun-lahtee.html

  VastaaPoista
 5. No kun se olin minä, mutten jaksanut kirjautua tililleni ;) Tää on onnesta kahvakuulan muotoinen <3

  VastaaPoista
 6. Kahvakuulan muotoinen onni on parasta onnea :)

  VastaaPoista