keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

BodyPump ohjaajaksi

Viikonloppuna on edessä elämäni ensimmäin LesMills koulutus. Minusta leivotaan BodyPump ohjaaja kolmessa päivässä. Tai no, luulisin että kolme päivää ei riitä jos minut ohjaajaksi pystymetsästä revittäisiin. Onneksi ei revitä. Jälkikäteen tulee myös lähetellä videon pätkiä ja osoittaa että oikeasti oppi jotain viikonlopun aikana. Muutakin kuin sen mitä tarkoittaa lihaskipu ;)

Kuva lainattu LesMillsin sivuilta
LesMills on Uusi-Seelantilainen konsepti, joka on käytännössä valloittanut vuoden -95 jälkeen koko maapallon. Kaikki alkoi BodyPumpista, joka oli aluksi tuttavallisemmin pelkkä Pump, vuonna 1990. Vuonna 1995 hommaa alettiin testata Australiassa. Ja siitä se sitten lähti.

Ihan pieneen porukkaan en ole liittymässä. LesMills ohjaajia on tällä pallolla 90 000. Vaikka määrällä voi harvemmin aukottomasti perustella, että joku on hyvää, kertoo se silti jotain. 14 000 salia järjestää tunteja 80 maassa liikuttaen miljoonia ihmisiä.

Tämmöseen tiimiin? (kuva lainattu LesMillsin sivuilta)
Kun kyseessä on konseptitunti, pyritään homma hiomaan täydellisyyteen. Jokainen ohjaaja tuo mukaan oman persoonansa, mutta tehtävät liikkeet ovat kaikkialla samoja. Voit siis ottaa osaa tuttuun tuntiin myös matkoilla. Musiikki on suoraan listojen kärjestä ja miksattu sopimaan tehtävään liikesarjaan alusta loppuun. Liiketekniikat on pyritty hiomaan turvallisiksi kaikille, mutta silti säilyttäen tehokkuus.

Tässä tätä introa. Kone lähtee mukaan Helsinkiin, ja lupaan päivittää tarkempaa tietoa jokaisen koulutuspäivän jälkeen. Nyt jo vähän jännittää!

---
Statistiikkatiedot noukittu täältä: http://www.lesmills.com/nordic/se/about-les-mills/our-history.aspx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti