keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kilometrikisaan mukaan?

Mitäs tykkäisitte, jos lähtisitte mukaan Kilometrikisaan? Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Hommassa eniten pyöräilleet voivat saada myös palkintoja, mutta tärkeintä itselleni olisi innostaa kaikkia tekemään arjen reissuja ja vapaa-ajan kuntoilua pyörän selässä.
Kuva lainattu Kilometrikisan sivuilta

Yhteisöllisyys on tärkeää ja oman ryhmän kilometreja voi seurata kilometrikisan nettisivuilta: https://www.kilometrikisa.fi Sivulla toimii myös kommentointi, joten leikkimielistä liekittämistä voi harjoittaa joukkueen sisällä.

Osallistujille tarjolla minun puoleltani kovaa tsemppiä ja voidaan me jotain pientä palkintoa arvoa oman porukan sisällä. Katsotaan saadaanko sponsoreita mukaan hommaan ja palkinnoista hienompia. Lupaan pitää oman joukkueen puolia, aina ja sataprosenttisesti.

Jos innostuit, ota yhteyttä joko kommenttiboksiin tai suoraan sähköpostiin ja pääset mukaan MoveMe:n joukkueeseen. Seuraava steppi on täyttää polkupyörän kumit, puhaltaa pölyt pyöräilykypärästä ja alkaa polkemaan. Haaste on voimassa 1.5.-22.9.2013 ja vaikka tulisit vasta myöhemmin matkaan mukaan voi kilometrit merkkailla takautuvasti tuolta ajalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti