tiistai 16. huhtikuuta 2013

Maxim testissä

Testailin viime perjantaina ja maanantaina noita Buzzadorin lähettämiä Maxim tuotteita. Perjantaina yritin vastoin käyttötarkoitusta korvata patukoilla ja juomilla lounaan, mutta kyllä se kroppa vaan huusi ruokaa. Pähkinäinen patukka oli silti hyvää ja maistui ihan aidolle suklaalle.


Kaikissa tuotteissa on sokeria, eikä siis keinotekoisia makeutusaineita. Tämä on mielestäni hyvä homma, koska oma vatsa ei aspartaamia ja muita keinotekoisia mömmöjä siedä. Tästä syystä palautusjuomajauheita ostaessani joudun ostamaan maustamattomia tai käyttämään maksimissaan yhden annoksen päivässä. Maustamattomien kätevyys taas on hieman siinä ja tässä, kun niitä roudaa mukanaan. Kaakaojauheella maustaminen yleensä toimii, mutta esim. mansikkapyreen roudaaminen treenikassissa ei houkuttele. Pelkällään maustamaton palautusjuomajauhe maistuu ihan karmealle ja kunnon treenin jälkeen se on haaste heittää huivista alas.

Vain luontaisia makeuttajia, eli sokeria
Maanantaina vetelin sitten juoksukoulun ja kahvakuulatunnin välissä palautusjuomaa valmiista tetrasta. Vaniljan maku oli todella makea. Ehkä olisi pitänyt blandata juotavaa vähän veteen? Hyvin piti kuitenkin nälkää ja jaksoin heilua jäätävässä vesisateessa juoksentelun perään kahvakuulatunnin.

Testit jatkuvat, koska paketissa on poretabletteja, joita en ole ennen nähnyt ja myös jauhepurkki. Palataan näihin kun pääsen tutustumaan tarkemmin purkkien sisältöön.

ps. Katso edellisestä postauksestani mitä buzzadorius tarkoittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti