keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kesän suunnitelmia

Tässä kun lumi sulaa silmissä ja jäistä on jäljellä enää lätäköt alkaa mieli suunnitella jo kesärientoja. Tänä kesänä taitaa eteen tulla vihdoin Ranskan reissu tarkastamaan äiteen "tiluksia". Terhin kanssa ollaan aloitettu jo Pirkan pyöräilylle porukan kerääminen. Tänä vuonna mieli halajaa myös yöpyöräilyyn katsomaan mitä yön luonto tuo elämykseen lisää. Ihanaa että on liikunnallisia ystäviä joiden kanssa puuhata vaikka mitä!

Viimevuotisia tunnelmia Pirkan pyöräilystä
Tampereen puolimaraton täytynee juosta uudestaan ja toivoa, että tällä kertaa erinäisiltä pikkuvioilta ja isommilta vammoilta vältytään ennen ja jälkeen juoksun. Joroisten thriathlon jää tänäkin vuonna vielä haaveeksi, mutta otan vastaan hyviä ideoita jostain minithriathloneista lähimaastossa.

Viimevuotisia tunnelmia pyöräleiriltä
Pyöräleiri toteutetaan tänäkin vuonna uskollisesti veljen ja serkun muksujen kanssa. Yksi veljen lapsista tuli juuri täysi-ikäiseksi, joten taitaa koittaa "ylennys" leirin järjestelykomiteaan :) Eivätpä nuo vanhemmat leiriläiset ole toisaalta ennenkään työnteolta välttyneet leirin lomassa nuorempia paimentaessaan. Kummipoika ei taida vielä toisaalta 2,5 vuoden kypsällä iällä päästä leiriläiseksi, mutta sekin kesä vielä tulee ennenkuin ehdin kissaa sanoa.

Pirkan Soutuun olin hilkulla ilmottautua viimevuonna, mutta peräännyin poskionteloiden täyttyessä räästä kisaviikonloppuna. Oma melontaseura on tänäkin vuonna ottanut tämän ohjelmakalenteriin, mikä tarkoittaa että saan lainata kajakkia itselleni ilmaiseksi, kunhan järjestän sen kuljetuksen. Konkarit seurassa tarjoavat taatusti apuaan, kun ajoissa lähen hommaa kyselemään. Pirkan kierros oli haaveissa, mutta jotenkin ei tullut lähdettyä leikkiin mukaan. Kierroshan pitää aloittaa heti Pirkan hiihdosta vuoden alkupuolella.

Mitä liikunnallisia tai muuten vaan meneviä suunnitelmia teillä on tälle kesälle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti