tiistai 1. marraskuuta 2011

Asiakkaiden onnistumista ja tunnelmaa kynttilöistä

Päivä alkoi ihan väärinperin tänään. Tiedättekö niitä hetkiä kun ihan joka asia on vastahankaan ja perinteiset kikat eivät auta senttiäkään, päinvastoin? No tänään oli sellainen aamu, ja päiväkin. Aamulla kirposi ihan puolivahingossa pari kirosanaakin ja koittaessani lievittää tahmeutta kahvilla havaitsin senkin olevan kitkerää.

Iltaa kohden homma kuitenkin huomattavasti helpottui. Järjestin kynttiläkutsut ystävilleni ja lähisukulaisille. Leivoin vihersalaatin kylkiäiseksi juustomuffinsseja aurinkokuivatulla tomaatilla höystettynä. Lisäksi kahdenlaista piirakkaa: pullapohjaan leivottua mustikkapiirakkaa ja kaurahiutalepohjalla olevaa omenapiirakkaa. Molempien kanssa vanhanajan vanijakastiketta ja avót! Ja jos joku ihmettelee, niin kyllä, molempia piirakoita piti maistaa. Anteeksi vierailleni, pienemmällä kalorimäärällä olisi selvitty jos olisin tyytynyt vain yhteen sorttiin :D

Aiemmin ostettuja kynttiläkippoja ja rakkaat Uppo-Nallet rivissä :)
Kesken kynttiläkutsujen sain viestin asiakkaaltani. Luulen, että viestin sisältö ei olisi muille auennut, mutta jouduin ääneen hihkumiseni seurauksena selittämään vieraillekin miksi hyppelin hetken tasajalkaa. Asiakas on päässyt tekemisen makuun ja alkuun ja olen siitä aidosti onnellinen. Kenellekään meistä liikunnan aloittaminen ei ole itsestäänselvyys ja helppoa kuin heinänteko. Kun homma saa tuulta alleen niin se on aidosti ilon hetki. Varsinkin jos alku ei ole lähtenyt ilman mutkia ja pomppuja liikkeelle.

Muistakaahan ihmiset kehua itseänne ja lähimmäisiänne. Voitaisiin vanha sanonta kääntää positiiviseksi sanomalla "Se joka kehuja säästää, lastaan/lähimmäistään/ystäväänsä vihaa" :)

3 kommenttia:

  1. Onni on - riemuita toisen onnistumisista!

    VastaaPoista
  2. Todellakin tuo ehdottomasi sanonta käyttöön! Samalla voidaan poistaa käytöstä myös kammottava "Kel onni on, se onnen kätkeköön." Välillä niin ahdistaa ettei tässä maassa saisi näyttää omaa onneaan eikä sen enempää iloita toisten onnesta. Eikun uudet sanonnat käyttöön ja maailmaa muuttamaan :)

    VastaaPoista
  3. Juu, minä ainakin hehkutan omaa ja muiden onnea sen minkä ikinä vaan kerkiän :) Minun onneni ei ole toisten onni-kiintiöstä pois. Päinvastoin, onni kertaantuu kun sen jakaa. PISTE!

    VastaaPoista