tiistai 15. marraskuuta 2011

Kirpakoita aamulenkkejä

Hupsaa! On ollut hiljaiseloa hetken ihan puolivahingossa. Olen yrittänyt hukkua töihin ja ravannut pääkaupunkiseudulla ihan yhtenään. Vaan kaikki päättyy aikanaan, ja nämäkin kiireet taitavat ensi viikon jälkeen hellittää. Hiljaisuudesta viisastuneena päätin ajastaa riemuksenne muutamia kirjoituksia tälle kuluvalle viikolle. Katsotaan kuinka onnistun :)

Mutta asiaan! Pakkanen on tullut seuraksemme koko maahan. Ainakin yöpakkaset. Nämä vaikuttavat suoraan aamulenkkeihin, ja olenkin kaivanut luottokumppanini korvaläpät ja hiihtohanskat mukaan kuulaille aamukävelyilleni.

Isänpäivän aamulenkiltä napattu otos
En oikein ole koskaan ollut pipoihminen, vaan korvat ovat ne jotka eivät siedä viimaa ja kylmää. Jos päässäni on pipo, jäävät korvat usein kylmyyden armoille ja seurauksena voi olla infernaalinen päänsärky tai ikävä tunne korvakäytävissä.

Hiihtohanskat taas ovat vuosien testailuissa osoittaneet käytännöllisyytensä. Lähtiessä ne tuntuvat kylmiltä, mutta kestävät käden lämmittyä ja ehkä vähän hikistyessä kylmää hyvin. Paremmin kuin villahanskat. Toiset hyvät hanskat olisivat nahkahansikkaat, mutta toistaiseksi olen pitänyt noita "asiallisen näköisiä" käsineitäni poissa treenikamppeiden laatikosta.

Millaisilla luottokamppeilla sinä ulkoilet talven tullen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti