Kirjaprojekti

Olen kirjoittamassa E-kirjasarjaa, jonka ensimmäinen osa "Tavoitteet ja Motivaatio" ilmestyi syyskuussa 2014. Muut osat tulevat olemaan lisäosia, joista kukin lukija voi valita tarvitsemansa omien tavoitteidensa toteuttamiseen. Niissä käsitellään lihaskuntoharjoittelua, ruokavaliota ja lihashuoltoa.

Ensimmäinen kirjani on suunnattu ruuhkavuosien ahdistelemalle uranaiselle, joka tietää ja osaa, mutta aikajatkumo ei anna periksi. Motivaatiota on, mutta toteutusmahdollisuudet ovat rajalliset. Työ sisältää mahdollisesti matkustamista ja treeniolosuhteet ovat usein kaukana optimaalisista tai pysyvistä ratkaisuista. Heti kun saa kunnon vireen päälle sairastuu lapsi tai puoliso ja kaikki tuntuu lässähtävän. Elämä tuntuu toisinaan perässä pysyttelemisenä, kuskin paikan hallitsemisen sijaan.

Kirja tarjoaa selkeät ohjeet tavoitteiden asetteluun ja niiden laatimiseen niin että ne voivat toteutua arjen keskellä. Pysyvä muutos tehdään muutama askel kerrallaan ja tuloksista muistetaan myös nauttia. Ja vaikka et ruuhkavuosien uranaista itsestäsi tunnistaisikaan kannattaa kirjaan tutustua. Sen ideat toimivat myös miehille sekä nuorille ja vanhoille. Eikä haittaa vaikka et kokisi kiirettä, tästä kirjasta voit löytää ajattelemisen aihetta.

Toinen kirja on ruokavalion tuunaamiseen tarkoitettu opus, jonka avulla rakennat parempaa arjessa jaksamista, tiputat kiloja ja voit upeasti. Syömällä helposti sitä mistä sinä pidät. Kun koko perhe syö samoja ruokia, koko perhe hyötyy sinun muutoksestasi. Kukaan ei kieltäydy tai luovu mistään itselleen tärkeästä. Helposti tehty muutos parempaan.

Kirjojen kirjoittamisen ohella tahdon tarjota hyvinvointiin liittyviä vinkkejä kaikille kirjasarjasta kiinnostuneille parin viikon välein ilmestyvän uutiskirjeen muodossa. Voin taata tuntuvia etuja uutiskirjeen tilaajille kirjojen julkaisuun liittyen.

Tilaa hyvinvoinnin aakkoset kirjasarjan uutiskirje

* indicates required


Powered by MailChimp
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti