keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Venähtänyt varvas ja ultimate paniikki

Koti on kyllä ykkösvaarallinen paikka! Edellisenä yönä rakas mieheni monotti minua unissaan varpaaseen. Sattui ihan hullun paljon ja ihmettelin yöllä miten ikinä sellaisen voiman saa nukkuva aikaiseksi. Noh, aamusta totesin pystyväni hädin tuskin kävelemään, joten lääkäriin vei tieni.

Lääkäri perinteisesti paineli, väänteli ja käänteli ja minä koitin hengittää syvään mutta kyyneliltä ei vältytty. Lähete röntgeniin ja kehoitus ottaa tulehduskipulääkkeitä. Röntgenissä piti vääntää varpaita vähän lisää, tosin sain tehdä sen itse ja kyynelehtimiseltä vältyttiin.

Aivan karmeassa kunnossa olevat varpaat, mutta tässä näkyy miten vähän turvotusta vasempaan
varvasrivistöön keskelle on tullut. Ei missään suhteessa vaivan kivuliaisuuteen
Ehdin jo ajatella että ensi viikolla olevat Joaquimin tanssikurssit jäävät väliin ja hiljaa mielessäni tiristin taas kyyneleitä. Otin vielä yhden buranan ja nostin jalan ylös ja istua möllöttelin vain kotona. Siivota olisi pitänyt ja kuntosalille mennä...

Lopullinen tuomio tuli illalla. Ei murtumaa, mutta sidekudoksessa jotain pientä. Pääasiassa venähdys. HUH!!!! 2-3 viikon sijaan tämän pitäisi olla ohi viikossa. "Loogisesti parantuva" vaiva, eli joka päivä pitäisi olla parempi kuin edellinen. Ja ei haittaa, vaikkei kokonaan helpottaisi viikon sisällä, koska viikon päästä saa jo tanssia vaikka joutuisikin vähän kipulääkkeellä auttamaan.

Perinteiset ohjeet: kylmä ja kohoasento, pidä paino pois jalan päältä aina kun voit, käytä tukevia kenkiä, ala liikkua heti kun se tuntuu kohtalaiselle, kipua vastaan ei saa tehdä  mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti