sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Neuloitettuna

Minua haastateltiin, ja moneen kertaan sain näyttää kieltä opiskelijoille. Pulssia tunnusteltiin ja todettiin omaksi yllätyksekseni sen olevan heikko, lankamainen. Minulla on kuulemma pitkä kieli. Lisäksi todettiin, että minussa on liikaa tulta. Tämän taitaisi voida mies allekirjoittaa ;)

Vatsaongelmat paikallistettiin paksusuoleen ja maksan toimintaa haluttiin tasapainottaa. Maksan toimintaa on muodostaa sappinestettä ja minulla entisenä sappivaivaisena maksa voi hyvinkin olla "viallinen". Lisäksi sain ohjeita syödä aina lämmintä ruokaa, ei kylmiä salaattilounaita. Ruokavalioon olisi hyvä lisätä lammasta, joka on lämmittävä ruoka. Josko näillä ohjeilla iltasella hiipivä varpaiden palelu helpottaisi?

Kuva lainassa täältä
Neuloja laitettiin ranteisiin, varpaiden väliin, häpyluun kohdalle ja sääriin. Neulojen annettiin olla puolisen tuntia ja sitten haastateltiin lisää, tarkistettiin kieli ja syke. Syke oli hieman vahvistunut, kieli oli edelleen pitkä ja ei tuntunut mitenkään erityiseltä. Ehkäpä puolen tunnin makailu rauhoitti sykettä? Toisaalta iltaan mennessä ei ole ollut maha niin sekaisin kuin parina edeltävänä päivänä. Toisaalta, eipä nuo vatsaoireet määrättömän kauan muutenkaan kestä. Oli syy mikä tahansa lopputulos on positiivinen.

Hoitoa jatketaan vielä pari kertaa tulevalla viikolla. Sitten katsotaan ovatko vatsavaivat helpottaneet. Odotan jännityksellä, mutta koska jännittäminen sotkee vatsaa koitan olla jännittämättä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti