sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

GoExpo messuilla hillumassa

Nyt on istuttu neljä tuntia autossa, jotta on päästy käyskentelemään kolmeksi tunniksi messuille. Kyllä kannatti ja nähtävää riitti. Keikun tässä nyt HumanToolin istuimella kirjoittaessani tätä raporttia, eli ostoksiakin tuli tehtyä.

Muutama erilainen makuupussi. Pitäis löytyä sopiva väri jokaiselle :)
Retkeilymessujen pääteemana oli melominen. Kävin hivelemässä kajakkeja, ja unelmoimassa, että jonakin päivänä minullakin on rahaa omaan. Nykyisin melon Tampereen Vihurin riveissä ja maksan naurettavan pientä kalustomaksua, jolla saan käyttööni seuran vajan kajakit koska vaan. Mutta oma on aina oma, ja sen saisi mukaan koko kesäksi mökille... *huokaus* Niille, joita melonta kiinnostaa on pakko mainostaa oman seuran alkeiskursseja. Kannattaa ilmoittautua heti kun kurssit ilmaantuvat nettiin näkösälle, koska jokainen vuosi ne täyttyvät nopeasti viimeistä paikkaa myöden. Kurssi on edellytys seuran jäsenyydelle ja siellä saa asiantuntevaa opastusta ihan alkeista lähtien retkivarusteiden valintaan: http://www.vihuri.info/index.php/toiminta/kurssit

Kajakki... *huokaus*
Retkikokkailuun hyvät vermeet
Erilaiset tanssikoulut tankotanssista streetlajeihin ja etnisiin ketkutuksiin olivat messuilla paikanpäällä. Niin myös kaikki isoimmat ketjukuntosalit. Jäin Tamperelaisena kaipaamaan oman kylän edustusta. Tuntui, että messuilta olisi saanut vaikka mitä ilmaista kokeiluseteliä, kun vaan asuisi Helsingissä. Tamperelaiselle iskuryhmällemme oli kuitenkin tarjolla iloisia ilmeitä ja tietoutta. Yllättävän moni tiesi että Tampereellakin on esim. laitepilates saleja, tankotanssikouluja sekä hiihtosukkamyymälöitä. Saimme suoria yhteystietoja sekä vinkkejä googleen sopivista hakusanoista. Hienoa yhteisöllisyyttä ja kaverin busineksen mainostusta täysin pyyteettä!

Pieni ja sievä tankotanssija
Ihania "retro"pyöriä
Tankotanssin esittelijät olivat niin valloittavia, että ystäväni Asta taitaa saada kohta soiton. Aion sittenkin kokeilla lajia, vaikka nolottaisi kuukauden putkeen tämän jälkeen. Kameran lupaan ottaa mukaan, mutten takaa että blogissa on kuvia muista kuin ohjaajista. Mustelmat ja nirhaumat pelottavat edelleen, mutta kropanhallinnan harjoittelu tuntuu niin vinkeältä harrastukselta että ehkä on pakko uskaltautua.

Ihanaiset Trainer4You:n edustajat :)
Kouluttajani Trainer4You:n tiski oli tietenkin pakollinen piste reissulla. Kävin kahdesti, kun ensimmäisellä kerralla unohdin täysin ottaa valokuvia todisteeksi. Valokuvia otti ensimmäisellä kerralla valloittava Heli, ja osallistuimme Trainerin kisaan, jossa voi voittaa koulutuspaketteja tai PT-palveluita itselleen. Pitää käydä väijymässä Trainerin FB-sivuilla omaa kuvaansa. Sain lisäksi lämpimän halin kahvakuulamies Tuomolta. Ihanaa nähdä tuttuja hymyjä :)

Tämä juurikin on minun uusi istuimeni!
Vaikuttavia battleja Saiffan tiskillä
Hevospuolella kävimme kääntymässä, mutta koska kumpikaan meistä ei niin kovin hevostele ei kojuissa riittänyt kiinnostavaa katseltavaa. Näimme jonkun keskiaikanäytöksen loppupuolen ja ihailimme rauhallisia hevosia tulisoihtujen keskellä. Hienoa, että tarjolla oli myös teatteria, ei vain hevoskisoja.

btw. Edellisessä postauksessa esittelemäni Woodwayn Curve juoksumatto on saanut Vuoden 2011 ulkomaisen liikuntatuotteen arvon
Kaikenkaikkiaan oli ihana päivä hyvän ystävän kanssa ja hihitystä sekä ihmeteltävää riitti. Kyllä kuulkaa tällaiset virkistysmatkat tekevät ihmeitä ihmisen päälle!

Lapsille kiipeilyä... tai sitten myös aikuisille, mutta aikuiset ei uskaltaneet?

1 kommentti:

  1. Kyllä vaan oli huippua. Rouva Kuulasen live-tapaaminen olisi kruunannut tuon päivän :)

    VastaaPoista