maanantai 12. elokuuta 2013

Hotelli varattu, Helsinki workout on kohta totta

Hihii! Hotelli on varattu ja treffit lippujen voittajankin kanssa melkein sovittu. On odotettavissa kahden ihmisen raporttia tapahtumasta ja kuvallisia todisteita siitä, että liput ovat oikeasti menneet hyvään tarkoitukseen ja kohteeseen.


Nyt olisi todella kiva kuulla teiltä jotka olette tulossa, että mitä tunteja aiotte käydä koittamassa? Omat tuntivalintani voit tsekata täältä. Ja itseasiassa laittakaa viestiä vaikkette tulisikaan, mutta haluaisitte kuulla jostain tietystä tunnista erityisesti. Osaan sitten raportoida :)

Minä majoitun ystävän kanssa hotelliin Helsingin keskustaan. Katsotaan riittääkö puhti tutkimaan hotellin kuntoiluhuonetta, vai meneekö kaikki energia tunneilla heiluessa. Otetaan vastaan vinkkejä hyvistä ravintoloista, joihin voitaisiin mennä tutkailemaan perjantai-iltana.

1 kommentti:

  1. Moikka moi ja siellä nähdään! Sovitaan lähempänä treffit. Tässä mun varatut tunnit: pe 16.45 pilates, klo 17.30 BodyCombatt. La meen klo 12 Gymstickiin. Näistä tulossa siis raporttia tapahtuman jälkeen osoitteessa www.onnenoikkuja.com. Kiitos vielä lipuista ja mahdollisuudesta päästä ammattilaisten kanssa hikoileen <3 Terkkuja!!! -Minna-

    VastaaPoista