perjantai 30. elokuuta 2013

Helsinki workout day 1

On ihan huippua olla tapahtumassa jossa on liikuntaan hurahtaneita ihmisiä useampia satoja! "Pakolliset" osuudet alkavat olla suoritettu, eli Les Mills lajien jatkokoulutukset. Huominen menee nautiskellessa ihan jotain muuta.

Bodypump täyteen ammutussa ja giganttisessa salissa
Infotiski
Ja vaikken RebootYourCore tunnille päässytkään piti Paunosta päästä halailemaan Trainer4You:n tiskille. Aikaa vietettiin kiertelemällä eri palveluntarjoajien tiskejä ja mielenkiintoisin keskustelu käytiin omalta osaltani Sportsetterin pisteellä. Sportsetter tarjoaa siis liikuntaan tutustumiseen tarkoitettuja palveluita. Upea idea! Suomalainen innovaatio. Tuleva kansainvälinen menestystarina. Katsotaan miten jatko etenee, mutta palvelu on tulossa Tampereelle ja MoveMe on taatusti mukana.

Takapotkua luvassa uudessa ohjelmassa, myös yllättävä uusi potku missä potkitaan "maassa makaavaa"
myös alakoukkuja
sekä yläkoukkuja
Sykkeet tapissa jo ennen tuntia :)
Upeita tunteja, kun sekä vetäjät että yleisö elää täysillä mukana. Vähän erilaista kuin perinteinen ryhmäliikuntatunti ja toisaalta ihan samanlaista. Hurmosta, hihkuntaa ja hyvää fiilistä. Nyrkkejä ilmassa riemun merkiksi. Ehkäpä yleisö vastasi huutamalla herkemmin tapahtumassa kuin normaalilla viikkotunnilla ;)

Venyttelyitä
Tässä menossa CXWorks
Ja sitten treffattiin lippujen voittaja Minnan kanssa ennen bodycombattia ja myös sen jälkeen. Ihana, iloinen ja vauhdikas Minna! Liput menivät täysin oikeaan osoitteeseen. Sovittiin että törmätään huomennakin. Ja odottakaahan vaan jahka Minna saa unelmiaan toteutettua niin kyllä tärähtää liikuntamaailmassa :) Isot tsempit täältä.

Voittaja kuvissa (tämä on ainut lähellekään onnistunut kuva!)
RebootYourCore tunnin loppuvenyt
Ollaan ihmetelty Kaapelitehtaan tiloja ja todettu että "tapahtumassa on rajoitettu suihkumahdollisuus" tarkoittaa ettei pukuhuoneita ole tai niitä kutsutaan vessoiksi ja suihkua ei ole. Kiva tila, upea valaistus ja musa niin lujalla että lattia värisee jalkojen alla. Huomiselle mietitään millä ilveellä käydään suihkussa ennen kotimatkaa, kun tuskainen hikimäärä ja parin tunnin automatka ei jotenkin hivele ajatuksena :)

Tässä menossa Shbam tai joku muu tanssitunti

2 kommenttia:

  1. Kyllä siellä on ne pukuhuoneet+suihkut. Ne löyty sieltä kolmoskerroksesta, toki oli TODELLA huonosti opastettu.

    VastaaPoista
  2. Juu, ks. tuo seuraava postaus jossa minäkin myönnän että oli siellä :)

    VastaaPoista