keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Fiiliksiä Biohacker summit 2014 tapahtumasta

Olen aivan pyörällä päästäni, huikaisevan inspiroitunut ja kuorrutettu erilaisilla esitteillä ja käyntikorteilla. Takaan että tästä messukäynnistä tulette hyötymään vielä jatkossa myös te armaat lukijani puhumattakaan valmennettavistani!

Jos et ehtinyt seurata minua twitterissä, niin tässä muutama kuva matkan varrelta ja pikaisia fiiliksiä tapahtumasta. Ensimmäisen kerran nyt järjestetty tapahtuma saa jatkoa vuonna 2015 ja kävin ostaa päräyttämässä lipun heti kun ne tulivat myyntiin. Tämä kertonee kuinka hyvästä systeemistä oli mielestäni kyse.

Heti aamutuimaan V1bes laitteella mitatut aivoaallot. Eka mittaus (josta ei saatu kuvaa) indikoi että stressiä ei olisi, toinen alkoi jo stressata :D

Jo eilen illallisella yhden esiintyjän sormeen oli asennettu anturi, jonka ansiosta hän voi aistia sähkökenttiä. Kuin kuudes aisti.

Jokaisen puhujan jälkeen oli jokin pieni aktivaatiosetti. Tässä kohtaa kyykättiin syväkyykkyyn. <3

Pekko Vehviläinen, eli Suomen "most quantified man" omistaa aika muutaman vekottimen. Myös laitteen joka huomauttaa värinällä jos Pekon ryhti menee kasaan. 

Tässä esittelyssä oli laite, joka värisemällä nilkan ympärille kertoo missä suunnassa kulloinkin on Pohjoinen. Käyttäjät ensin ärsyyntyvät, mutta sitten tottuvat laitteeseen. Jopa niin, että kun se otetaan pois, heille tulee olo että ovat eksyksissä, kun Pohjoisen sijainnista ei voi enää olla täysin varma.

Tähän kuvaan oli pyritty kiteyttämään miltä nykyisestä tietotyöläisestä päivittäin töissä tuntuu. Humoristista, mutta hyvin pysäyttävää. "Asioita vain tapahtuu" ja kontrollia ei oikein ole omaa työtä kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti