perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kahvakuulailua koko rahalla - kiitos!

Tänään koitti se kauan mielessä siinnellyt päivä ja oli aika mennä Tampereen Varalaan ja tavata Kahvakuulamies Tuomo Kilpeläinen ja joukko tulevia kahvakuulaohjaajakykyjä.

Näillä aioin pärjätä, mutta 4kg jäi kyllä yksinään ja kaveriksi haettiin 12kg
Antibioottikuurini edellisviikon torstaina alkaneesta flunssasta on edelleen käynnissä ja nenässä ei kulkenut ihan koko päivän happi, mutta ei haitannut. Kulkeehan se hengitys suun kauttakin ja nauraessa tulee hengitettyä ihan väkisin.

Päivä käynnistyi porukan esittelyillä ja hauskasti Tuomo sai esittelyistä kipinän pitää pieniä kokemuspohjaisia esityksiä siitä mihin kahvakuula sopii ja missä se on erityisen hyvä. Ja arvatkaas löytyikö yhtäkään lajia, ihmisryhmää tai tilannetta johon kahvakuula ei sopisi? Aivan oikein, ei löytynyt! Kahvakuulailu sopii siis myös eläkeläisten jumppiin ja erityisen tehokasta se on kuulemma oopperalaulajille, joille Tuomo on käynyt treenejä vetämässä.

Pariharjoitus kahdella kuulalla... myöhemmin muutama
teki tätä flipeillä, minä en... köh...
Teimme perustekniikoita, tasapainoilua ja pariharjoitteita. Minun ilokseni jäi olla pariharjoituksissa Tuomon parina. Lounaan jälkeen koitti kuitenkin mielestäni päivän hauskin (ja haastavin!) osuus kun siirryttiin ulos ihanaan kevätpäivään treenaamaan. Tiukassa rinteessä treenattiin mm.etuheilautusta kahdella, ja yhdellä kädellä, flipillä ja ilman. Flipit eivät meikäläiseltä ihan vielä taittuneet, mutta tahto on kova. Lisenssikoulutukseen mennessä aion osata hommat ja piste. Onneksi takapihan lumet ovat suunnilleen sulaneet, jotta voin sulostuttaa naapureiden arkea seuraavat kolme-neljä viikkoa....

Minä teen sivuheilautusta kahdella kuulalla, eli "hiihdän"
ja nauran sydämeni kyllyydestä
Pihalla mentiin paljon pari ja jopa ryhmäharjoitteita ja hauskaa oli. Jos ei kahvakuulailusta, niin viimeistään nauramisesta sai vatsalihakset ihan jumiin päivän aikana. Sain onnekseni pariksi naisen, joka jaksoi ymmärtää etten ihan aina tarkoituksella tarjonnut kuulaa flipin kautta hänen varpailleen ;) Jännä efekti muuten, kahdestaan parin kanssa moni asia tuntui hankalalta ja sitten kun koitettiin Tuomon kanssa parina niin asiat vaan loksahtivat kohdalleen ja alkoivat omankin parinkin kanssa sujua. Ihan noin vaan!

Harjoitussalin "patjamainen" lattia toi kivaa lisähaastetta kuulailuun
Iltapäivän tehotunneiksi suunnattiin vielä sisäsaliin ja tehtiin tempauksia, rinnallevetoja ja lisää pariharjoitteita. Lopuksi muutava tappavantuntuinen patteriharjoitus Gymbossin tahdittamana. Poskiontelotulehduksen jäljiltä minun kuntoni ei siihen kolmanteen patteriin enää riittänyt ja tyydyin tekemään muistiinpanoja. Noloahan se oli, mutta kipeänä ei sovi kikkailla.

Se on kevään merkki kun kuulat alkavat pilkistää nupullaan maasta...
Käykää muuten lukemassa mahtava ja informatiivinen kirjoitus kahvakuulan valitsemisesta Hannan blogista jos aihe kiinnostaa.

1 kommentti:

  1. Oi että, kuulostaa ihan mahtavalle! Teillä on ollut niin siisti päivä! Kahvakuulakoulutus oli ihan paras!

    VastaaPoista