lauantai 9. huhtikuuta 2011

MoveMe julkaisi nettisivut!

Nettisivut on vihdoin julkaistu ja "äiti on ylpeä" :) Pitkään mielenpohjalla sykkinyt ajatus on päässyt päivänvaloon ja rakastan tuota kirkasta vihreää ja iloisesti pomppivia kuvia ja tekstejä! www.moveme.fi

Etusivulta screenshot

Ja tottahan toki näitä sivuja tullaan vielä tällä perfektionistin luonteella viilaamaan, mutta nyt siellä on jo kaikki mitä saatoin toivoa. Tärkeimpänä yhteydenottolomake joka sivulla. Toistaiseksi vain yksi "spämmityyppinen" yhteydenotto on saapunut, muuten olen vastaanottanut onnitteluita ihanasta ja mahtavasta sivusta. Kiitos siitä!Tätähän ei tehty yksin, vaan näin hienon lopputuloksen takana on "Pekkis", ex-kollega ja nykyinen squashkaveri. Sivujen vääntö palkitaan vähintään Mikon tilaamalla saliruoskinnalla, jossa viimeistellään Optimal Performancen kanssa aikaan saatu huima kehityskaari fyysisellä ja hyvinvoinnin puolella.

Kävin viikolla esittelemässä toimintaani myös Sampossa, joka hoitaa MoveMe:n pankkiasiat. Hervannan konttori järjesti kivan naisten illan, jossa kutsuvieraille kerrottiin pankin palveluista ja lopun aikaa he saivat kierrellä yrittäjien pisteissä. Tarjolla oli minun toimestani Gymstick esittelyä ja aivan upea tarjous vain naisteniltalaisille. Apteekin, kauneussalongin ja herkkupuodin pyörityksessä tarjolla oli pankin puolesta pientä naposteltavaa ja viiniä.

Nettisivut, käyntikortit ja gymstickit aseenani puhuin hyvinvoinnista Naistenillassa
Suurin osa vierailijoista pisteelläni aloitti keskustelun siitä kuinka kaikesta on niin helppo innostua ja sitten erilaiset välineet ja laitteet jäävät kaappiin. Harmillista tosiaankin. Minun vastaukseni tähän on Personal Trainer. PT:n avulla ei tule ostettua turhia laitteita vaan kaikista kodin vimpaimista haetaan teho irti. Vaihtuvat ohjelmat takaavat kehityksen, ja varmistavat mielenkiinnon säilymisen. Terve mieli terveessä kehossa.

ps. Toinen yleinen avaus liittyi tarjolla olleisiin juustoihin, hedelmiin ja viiniin. Ihmiset eivät kehdanneet lähestyä PT:tä juusto suussa. Vaan huoli pois ihmiset! Juusto ja varsinkaan hedelmät eivät ole tämän maailman kirous. Viiniäkin saa nauttia kohtuudella. Kaikkeen on varaa, jos ruokavalion perusta on kunnossa ja herkkuja ei mätetä joka ilta.

4 kommenttia:

 1. Hei, vaihdathan tuohon linkkiin oikean osoitteen :) Klikkaamalla tuota move.fi-linkkiä päädyin jonkun kuntokeskuksen sivuille, mutta onneksi tajusin kokeilla sen jälkeen moveme.fi-muotoa, jolla pääsinkin sitten sun sivuillesi :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä huomio Anna. Korjasin nyt ja ainakin itsellä aukeaa oikein. Toivottavasti muillakin! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla muuten näkyy vieläkin move.fi...

  VastaaPoista
 4. Ja nyt jos kolmas korjaus toden sanoisi. Katja: mitä näkyy nyt?

  VastaaPoista