keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Melontakauden avaus

Eilen kävin ystäväni Johannan kanssa vihdoin avaamassa melontakauden. Ollaan molemmat Vihurin jäseniä, ja saadaan naurettavan halvalla hinnalla meloa ihan niin paljon kun sielu sietää. Silti, tai ehkä juuri siksi, kauden aloitus kestää aina älyttömän kauan ja koostuu todella harvalukuisista melontakerroista. Mutta ei hätää! Kausi on nyt avattu :)

Kuva lainattu Vihurin sivuilta
Eilen oli upea keli, pientä aaltoa eikä yhtään poikastaan suojelevaa lokkia hyökännyt kimppuun. Meloskeltiin seuran rannasta ensin itään ja sitten hieman vielä uimarannan ohitse länteen. Matkaa tuli vaatimattomattomat 3km, mutta pääasia oli viettää hetki ystävän kanssa ja saada melontakipinä syttymään.

Aloin harkita osallitumista Pirkan soutuun, melomaan 26km elokuun lopussa. Saa nähdä jääkö homma haaveeksi vai saanko oikeasti itsestäni irti tuon reissun. Ensi vuonna tavoite voisi olla täysin Pirkan kierros ja jokin mini triathlon. Vuoden 2014 kesällä sitten se Joroisten puolikas triathlon.

Pilvenhattaroita ja upeaa keliä
Tavoitteita kerrakseen, nyt vielä vaan reenit kohdalleen tavoitteiden saavuttamiseksi eikä ikuiseksi haaveiluksi. Uintikurssi on käyty joten 1,9km luonnonvesissä uintia pitäisi taittua (ajasta en mene takuuseen, mutta hukkua ei pitäisi). Pirkanpyöräily on kärvistelty, joten treenillä 90km pitäisi taittua kohtuullisessa ajassa. Puolimaraton on edessä kesän lopulla ja sen jälkeen tiedetään miten käy tältä naiselta 21,1km juoksentelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti