sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kaikki stoppiin, kesäflunssa vierailee

Jaahans, hyvin alkanut loma ja treeniputki on katkennut. MoveMe:n koko henkilökunta on saanut tartutettua itseensä kesäflunssan ja maanantaiaamu valkenee mitä todennököisimmin lääkärin pakeilla. Lääkärin siksi, että noin 15 vuoden kokemuksella kaikki nämä flunssat syöksähtävät valoakin nopeammin poskionteloihin muhimaan.

Olen testannut nyt valkosipulivalmistetta (Kyolic), C-vitamiinin ja muidenkin vitskujen toistuvaa reilua yliannostusta, nenäkannua ja perinteisempiä Duacteja. Tämä rohdosten ja lääkkeiden käyttäminen ei tunnut vaikuttaneen mihinkään muuhun kuin hetkittäin siedettävään oloon ja hyttysten häviämiseen ympäriltäni. Epäilen valkosipulia hyttyskarkotteeksi ja Duactia sujuvan hengityksen takaajaksi.


Sairaanakin koitan muistella ettei kannattaisi heilua. Paraneminen nopeutuu ja jälkitaudit vältetään vain huolellisella levolla. Vaikka Bruce sanoisi mitä.

Tästä huolimatta haaveissa siintää porrasten, "ooh"-äänteiden ja "yök en ikinä"-huudahdusten yliannostus. Josko huomenna puolikuntoinen pärjäisi asuntomessuilla kun ne ovat niin lähellä ja on ollut tapana käydä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti