maanantai 1. lokakuuta 2012

Lokakuun Smartum kampanja

Lokakuu on pärähtänyt käyntiin, ja sen myötä syksyinen Smartum Kaverikampanja. MoveMe osallistuu tähän kampanjaan muiden palveluntarjoajien ohella. Käyhän personal training palveluista ja ryhmätunneilla maksuvälineenä Smartumin setelit.

Ideana kampanjassa on "Kaverille kanssa". Voit kutsua kaverin osallistumaan omaan harrastukseesi ilmaiseksi. Itse voit maksaa osallistumisesi rahalla, kortilla tai Smartum seteleillä ja kaveri pääsee oranssilla kortilla ilmaiseksi seurassasi.

Kuva lainassa täältä, samasta osoitteesta myös tiedot kampanjasta
Kaikki ovat varmasti huomanneet, että kaverin kanssa treenatessa ja treenikertoja sopiessa hommaan tulee ihan erilainen ryhti. Treenit menevät tehokkaammin ja harvemmin tulee peruttua. Ei kertakaikkiaan kehtaa peruuttaa, vaan pimeäänkin iltaan tulee lähdettyä. Ja vaikka peruisittekin treenit, tulee luultavasti hoidettua kaveruussuhdetta puhelinsoiton verran tai vaikka vaihtamalla treenit nopeaan kahvitteluun ystävän luona.

Jos olet tahtonut tulla kokeilemaan kahvakuulaa, olet tervetullut viikottaisiin treeneihimme Kanta-Sarviksen pihamaalle. Kahvakuulailemme aamutuimaan perjantaisin klo:8-8.45. Hintaa on normaalisti 5e/kerta, mutta lokakuun ajan tarjoan ensikertalaisille tutustumistarjouksena homman ilmaiseksi*.


Jos mielesi tekee kokeilla Danceholic tuntia, olet tervetullut Liikuntakeskus Leidille ilmaiselle testitunnille. On hyvä ilmoittaa hieman etukäteen Leidille tulostaan. Näin varmistetaan, että vastaanotossa ollaan valmiina opastamaan talon tavoille. Soitto riittää hienosti.

*Pieni rajoitus hommaan reiluuden nimissä: ilmaiseksi osallistuvia voi olla maksimissaan se määrä kun on maksavia osallistujia ja jos kuulat uhkaavat loppua kesken ovat maksavat osallistujat aina etusijalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti