torstai 11. lokakuuta 2012

Danceholic - uusi sarja voguing maailmasta!

Tättärää! Niin siinä vaan kävi, että Danceholicin historiallinen ensimmäinen koreografia on nyt käyty läpi ja taputeltu viidessä viikossa loppuun. Keskiviikkona oli aika avata historiallinen toinen koreografiakausi ja iskeä kynnet kiinni voguingiin.

Aivan killeri-ihania tuntilaisia!!!! Iso käsi kaikille, jotka olivat ekaa kertaa tutustumassa lajiin. Toivottavasti saatiin hyvän itsetunnon, asenteen ja tiukkaakin tiukempien käsiliikkeiden varjolla voguing palo syttymään teihin kaikkiin.

Laitoin Leideille esimakua tulevasta FB-ryhmään. Tässä teillekin jakoon Uuden Seelannin mallia:ps. Jos tahdot tulla koittamaan, niin Leidille voi tulla tutustumaan ihan ilmaiseksi. Danceholic tunti on keskiviikkoisin klo:19.30-20.30. Tunti on koreografiallisesti haasteellinen, mutta kuitenkin tavalliselle tallaajalle sopiva hyvän energian tanssitunti. Tarkoitus on saada hiki pintaan ja tarjota viiden viikon välein vaihtuva tanssielämys. Viidessä viikossa ehdit kehittyä samana toistuvan koreografian mestariksi ja viimeisillä tunneilla pääset taatusti eläytymään omalla tyylilläsi tuttuun settiin. Olet lämpimästi tervetullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti