maanantai 3. joulukuuta 2012

Aamiainen on päivän tärkein ateria

Tämä kirjoitus menee taas kategoriaan "suutarin lapsilla ei ole kenkiä". Lähdin aamulla kaverin kanssa pelaamaan kössiä ja koska treffit oli sovittu aamuseiskaksi tuntui ylimääräinen 15minuuttia unta paljon tärkeämmältä kuin aamianen. Söin lähtiessäni banaanin ja join puolisen litraa vettä.

Squashmatsin jälkeen ja jo sen aikana oli kiljuva nälkä. Hävisin niukasti erävoitolla kilpakumppanille, mutta veikkaan ettei syynä sentään ollut aamiaisen puute. Töihin konttorille ja hätävara puuropussit esiin ja lisäksi kourallinen pähkinä-rusinasekoitusta. Upposi kuin kuuma veitsi voihin ja lisääkin olisi tehnyt mieli.

Pussipuuro on aika 'räkää' ja maustetuissa versioissa on lisättyä sokeria...
Nyt loppupäivä on paikkailtu alalti vaivaavaa nälkää syömällä lisää pähkinäsekoitusta ja litkimällä tolkuton määrä kahvia ja vettä. Lounaalla sorruin keiton jälkkäriksi joulutorttuun. Siihen taisi nälkää enemmän vaikuttaa kylläkin torttujen äärimmäisen söpö ulkonäkö.

Aamulla alkanut nälkä jää helposti päälle. Suosittelen siis 15min lisäunien ja aamiaisen ollessa vastakkain valitsemaan aamiaisen... AINA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti