torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän treeniä

Hyvää 95-vuotispäivää Suomi! Oli upea tänään herätä valoisaan aamuun kanssasi. Aamupäivällä edessä oli Joaquinin kehitysryhmän extratreenit ja tykkäsin kovasti tästä Itsenäisyyspäivän erikoisuudesta.

Kyllä se vaan on kaunista täällä
Kotona odotti leipomishommat. Glögijuustokakku piti saada hyytymään, jotta illalla saapuva äitini saa lautasella koossa pysyvää kakkua. Luvassa on yhdessä linnanjuhlien pukuloiston arviointia.

Joulunpunaiset uudet lempparikengät
Seuraavaksi Icebug kengät huutelivat paketista. Vedin muutaman kerroksen vaatetta päälle ja poistin kengistä ylimääräiset laput ja paperitollot. Sitten testaamaan miten nastakenkä pitää kävellen ja juostessa. Suomi hip hoppia kuulokkeisiin päivän teemaan sopivasti :)


Nuo kengät ovat IHANAT! Alamäessä ei jännittänyt vaan askel oli pitävä. Rapina oli mehevä kun alitin pari tietä ja alle vaihtui asfaltti. Ylämäissä uskalsin ponnistaa kengän kärjen päältä ihan kuin kesällä. Näillä saattaa taittua intervallireenikin? Keliä hylkivää pintaa testasin juoksemalla pienen pätkän nilkkaan asti upottavassa hangessa. Ei mennyt kenkään lunta. Tuossa pakkasessa kengät päälle jäänyt lumi ei tosin sulanutkaan, mutta uskoakseni pinta olisi senkin hylkinyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti