lauantai 1. joulukuuta 2012

Ryhmäliikuntaa ohjaamassa

Eilen oli ihana päivä. Oli monta ohjattavaa tuntia, yksi PT-asiakkaan ohjaus ja kehitysryhmän extrapitkät harjoitukset. Tykkään tosi paljon mun työstä ja harrastuksesta. Eilen tuli jotenkin erityisen kiva fiilis näistä. Ei varmaan haitannut isolle joukolle Leidillä pidetty Danceholic tuntikaan torstaina. Tuurasin Kristan show-tunnin vetämällä Danceholicin nykyisen 80's discoshow ohjelman.

Tässä kahvakuulasettiä, lisää näistä kuvista myöhemmin Leidin blogissa
Mikä siinä tuntien vetämisessä sitten on niin kivaa? Vaikka pääosin juttelen itsekseni ääneen, ohjaten, neuvoen ja tsemppaillen parhaani mukaan tulee ryhmästä silti satunnaisia hymyjä, jopa ääneen naurahduksia, ähkintää, murinaa ja vaikka mitä. On kiva saada ihmisissä aikaan hyvää tuulta ja etenkin hyvää treeniä. Liikunnan ilon ja riemun sekä oppimisen hetkissä mukana oleminen on ihan parhautta.


PT-asiakkaan ohjauksessa hienointa on päästä ihan lähelle yhden ihmisen maailmaa. Tuntuu että se ohjaushetki on tärkeä asiakkaalle ja hän saa siitä hyötyä. Perjantain asiakkaani on ihan ihana rouva ja hänelle saan tehdä vähän erilaisia ohjauksia kun työympäristönä on hänen oma kotinsa. Haastavaa, mielenkiintoista ja selkeitä tuloksia tuottavaa työtä.

Olenhan minä aika hyperaktiivinen ohjaaja toisinaan :) Mutta sitä pitää mielestäni ollakin ryhmäliikuntatunnilla. Sähköistä menoa ja meininkiä, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta. Kun olin perjantaina ohjannut kolmisen tuntia muita, pääsin kolmeksi tunniksi kehitysryhmään Joaquinin ohjattavaksi. Loppua kohden silmistä valui vesi kun niin kovasti hihitettiin. Väsyllä taisi olla myös sormensa pelissä.

Naurunremakkaa treeneissä
Illalla saunaan miehen kanssa kahdestaan, sarjoja sohvannurkassa yhdessä ja uni maittoi. Jo osittain niiden sarjojen ja sohvannurkan aikana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti