maanantai 21. tammikuuta 2013

Toiminnallisia testejä - optimaalista suorituskykyä

Functional Trainer viikonlopun päätteeksi ahkeroitiin sunnuntaina vielä lisää toiminnallisten testien maailmassa. Minä hommasin lisenssin tehdä Performance Matrixin liikehallintatestejä. Näitä testipattereita on perinteisesti suunnattu fysioterapeuteille ja muille henkilöille, jotka tapaavat jo vammautuneita asiakkaita. Personal trainerina pystyn arvioimaan mahdollisia liikelaajuuksien puutteita tai vääriä liikemalleja jo ennenkuin mitään tapahtuu. Uskon, että ennaltaehkäisy on tärkeintä mitä voidaan tehdä.

Jalkapalloilijan varpaat. Need I say more?
Jatkossa jokaiseen ohjaukseeni kuuluu kuntotestien lisäksi nämä testit. Haluan tietää mitä asiakkaani fysiikkaan kuuluu, jotta tiedän mistä aloittaa valmennuksen turvallisesti ja tehokkaasti. Haluan myös lisätä hyvinvointia ja tähän kuuluu olennaisesti tieto siitä etten teetä jotakin väärää liikemallia lisäävää tai asiakkaan vaaraan laittavaa asiaa.

Pieni sivutiltti, core vaatii lisää treeniä matalalla kuormitustasolla
Juuri nyt asiakaspaikkani ovat jotakuinkin täynnä, mutta ota yhteyttä ja katsotaan koska sinun suorituskykysi ja hyvinvointisi voitaisiin optimoida. Tehokkaasti, turvallisesti ja täydellä sydämellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti