lauantai 23. maaliskuuta 2013

PT-perjantai!

Minulla on siis myös IT-työ PT-uran lisäksi ja jotta kalenterin hallinta olisi helpompaa, olen pyrkinyt keskittämään eri hommat eri päiville. Tästä johtuu, että perjantai on PT-perjantai. Eilen oli ihan huippu ja tapahtumarikas päivä.

Kävin aamulla IT-töissä pyörähtämässä, ja pidettiin palaveria kävellen auringossa Siilinkarille ja takaisin. Pikaisen lounaan jälkeen ryntäsin Yliopistoliikunnan toimipisteelle Atalpaan tapaamaan juoksukoululaisiani, joiden kanssa oli juostu cooper torstaina Pirkkahallilla. Edessä oli juoksutekniikkaa ja Iidesjärven kierto peruskestävyys sykkeillä. Alkuun lämmittelyä ja sitten hölkkäämään upeassa kelissä.

Näkymä ikkunasta viime lauantailta, vastaa eilistä keliä. IHANA KEVÄT!
Minulla oli jalassa Icebugit, ja voi kuulkaa että ne on IHAN PARHAAT! Ihan kuin kesällä juoksisi. Ja keli oli eilen todella liukas paikoittain. Kovaa, kirkkaaksi peiliksi, jäätynyttä lunta. Vaan Icebugeilla juosten ei ollut mitään hätää. Kävellessä pito ei ole ihan optimaalisin, mutta juoksuun nuo minun kengät onkin tarkoitettu. Eri mallit sitten kävelyyn.

Tätä seurasi perjantain perinteinen tunticombo eli yliopistolla kahvakuula ja armybic sekä perään Leidin kahvakuula. Vaikka väsyttäisi kuinka tuntien välissä tai niitä ennen, niin tunnin jälkeen on ihan paras olotila. Tuntien vetämisestä saa niin paljon enemmän kuin ikinä uskoisi.

Näitä aamupuuroon, ja kyllä rokkaa
Illalla oli vielä vuorossa jääkiekkoa ottelussa Ilves-Jukurit. Vatsanpohjan lihaksisto sai kyllä täyslaidallisen jumppaa, kun peli oli ihan ihme säheltämistä ja suoraan sanottuna ihan kaameaa katsottavaa. Ilves kuitenkin voitti, ja hyvä niin. Harkitsemme reissua Mikkeliin vielä kertaalleen. Matka on pitkä, ja hermot eivät välttämättä kestä pelin jännitystä. Jos jättää hengittämättä esim. 2 minuutin jäähyn ajaksi voi olla että pyörtyy katsomon betonille ja loukkaa itsensä. Vaarallista tuo penkkiurheilu! ;)

ps. Otan myös Tapparan kannattajia treenattaviksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti