perjantai 5. huhtikuuta 2013

Au, Au, AUUUUUU - enkä puhu kullasta

Päivä alkoi löytämällä paikanpäälle ajoissa. Huh jes! Ehkä NLP-tutustumisillassa olen oppinut jotain, ajanhallinnan taidon? Hiivin saliin, ja homma alkaa. Ei sen kummempia esittelyitä, musa soimaan ja komennus punnertamaan. APUA! Noh, punnerretaan aikamme, komento kuuluu että polvet ilmaan. Sitten leveä hymy ja kehu, että "hyvin te teette kaiken mitä käsketään, ainakin vielä".

Kouluttajat
Ollaan päästy alkuun. Jutellaan viidestä pääelementistä. Kouluttaja kertoo miksi ohjaa, mitä se hänelle merkitsee. Ja sitten onkin vuorossa eka tunti, ohjelmaa 85. Kouluttajia on kaksi ja ohjatessaan, he katsovat koko ajan jokaista meistä. Jostain kummasta syystä en ole ehtinyt tutustua tähän ohjelmaan... Paniikki hiipii takaraivoon kun koitan arvata mitkä olisivat ne hyvät painot. Hauispainoissa on ehdottomasti liikaa, askelkyykyissä liian vähän.

Palkkaria, vettä, muistiinpanovälineet, ohjelma paketti ja tekniikkavihko.
Viisi pääelementtiä
Jatketaan viiden pääelementin läpikäyntiä ja sujuvasti jatketaan tekniikan korjaamiseen ja läpikäyntiin. Luetaan vihkoa, luetaan ohjelmaa, tehdään miljoona toistoa maastavetoja ja kulmasoutuja. Vihdoin koittaa lounas, ja mahat mouruten rynnätään lounaalle. Tutustun vihdoin pariin kurssikaveriin. Ihania fysioterapeutteja on matkassa mukana!

Ensimmäinen tunti
Lounaan jälkeen kouluttajat paljastavat jutelleensa meistä. Homma näyttää kuulemma ihan hyvälle. Jatketaan tekniikoiden selvittämistä. Puhutaan linjoista, hyvistä kielikuvista ja tehdään miljoona askelkyykkyä. Tai no minä teen. Askelkyykyissä minulla väsyy yleensä takajalan pohje, se suorastaan kramppaa ennenkuin sarja on edes puolivälissä. Kysyn miksi, ja toivon että asia korjattaisiin. Kuusitoista opiskelijaa ja kouluttaja korjaavat lukuisia asentovirheitä askelkyykystäni. Lantio tippuu ja kiertyy, kantapää ei ole tarpeeksi korkealla, etummainen polvi yliojentuu ja takapolvi menee liiankin alas. Kun asento saadaan oikeaksi, on hankala pysyä pystyssä. Jokainen lihas tärisee hallitsemattomasti ja silti pitäisi kyykätä lisää. Pyydän saada vaihtaa jalkaa. Korjataan samat asiat ja palataan vielä ensimmäiseen jalkaan. Korjataan lisää. Ja sitten joko kyykky on kohdallaan, tai sääli voittaa ja minut päästetään piinasta :D

Linjoja, tekniikkaa, perusasento
Loppupäivästä jaetaan biisit, jotka huomenna ohjataan. Saan lämppärin, eli kaikki mahdolliset liikkeet. Tästä tulee pitkä yö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti