torstai 5. syyskuuta 2013

Yrittäjäpäivää!

Tänään vietetään Yrittäjän päivää ja juhlistan sitä esittelemällä miten meikäläisen aamut alkavat tyypillisellä viikolla. Puhutaan niistä illoista sitten joku toinen kerta :)

Maamantaina herätys yhdeksän pintaan, aamiainen ja sähköpostit yhteistyökumppaneille sekä pari viilausta verkkokauppaan. Viikonloppuna ekaa kertaa tavatut BodyPump ja BodyCombat ohjelmat katseluun ja heilumista työhuoneessa kuulokkeiden kanssa.

Tiistaina aamu starttaa seitsemältä kellon pärähdykseen. Aamiaista ei ole valmisteltu, joten nappaan proteiinijuoman jääkaapista (näytekappale viikonlopulta) ja lastaan kahvakuulat autoon. Auton nokka kohden Hermiaa ja kahvakuulatunti kirpeässä kelissä auringon nousua ihaillen. Käyn kotimatkalla Duossa ruokakaupassa, joka aukeaa minuutti sen jälkeen kun saavun ovelle odottamaan. Kotiin ja smoothiekamat Gizmon kitaan ja surrur. Kermaista ja ihanan makeaa smoothieta starwars mukista aamun Hesarin kera.


Keskiviikkona saa taas nukkua hieman pidempään kun aamutunteja ei ole. Juon eilisen smoothien toisen puolikkaan ja keitän kahvia johon pistän kookosöljyä teelusikallisen. Katselen kertaalleen läpi BodyPumpin ja teen merkintöjä printtaamaani koreografiavihkoon. Siirrän musiikit puhelimeen, jotta voin popitella niitä lisää myös matkoilla. Asiakkaan ruokavaliomerkinnät otan seuraavaksi työn alle ja laadin suosituksia parannuksista.


Tänään aamukuula starttasi jo klo:7.45 ja nautin aamiaiseksi munakasta jonka olin eilen paistanut valmiiksi. Tuoretta porkkanaa palasina kaveriksi. Paprikaakin olisi, mutta se on sisäisesti homehtunut! Ihan täysin kunnollisen näköinen paprika ja aivan homeessa sisältä. Hämmentävää... pitäisi suosia luomua. Tunnin jälkeen käyn tädin kanssa noutamassa kaverin pihalta omenoita ja pilpon niitä pakkaseen suurimman osan aamupäivää.


Näillä tunnelmilla tätä viikkoa on aamuisin eletty. Hieman erilaista kuin perustoimistotyöläisellä, vai mitä? Ihan huippua kaikin puolin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti