maanantai 16. kesäkuuta 2014

Urheilurintsikat sykevyöllä testissä

Hehkutin jo ennakkoon pelkkää ideaa urheilurintsikoista sykevyöllä varustettuina (tarkemmin sanottuna: Shock Absorber Ultimate RUN HRM). Voitte siis arvata, että rintsikat hommattiin välittömästi niiden saavuttua maahana. Testikierroksia on takana nyt muutama ja olen valmis arvostelemaan tuotteen. Ne on ihanat! :)

Rintsikat ovat päällä kuin mitkä tahansa napakat urheiluliivit. Pestessä ei tarvitse ottaa mitään erikoista huomioon vaan urheiluliivit pesupussiin, pussi koneeseen ja kaikille teknisille tekstiileille ominaisesti ainoastaan pyykinpesujauhetta perään (ei huuhteluainetta, joka tukkii huokoisen kuidun).

Maahanatuojan nappaama kuva, omat kuvat ovat super surkeita... :)
Ainut pieni miinus tulee sykeyksikön kiinnityksestä. Tiedän että kiinnityksen tulee olla napakka, mutta herrasiunaa mikä ähertäminen tuossa oli ekalla kerralla! Meinasi jo usko loppua kesken ja tuntui että rintakehään tulee mustelmat jos vielä kovemmin painelen sykeyksikköä liiveihin. Seuraavilla kerroilla älysin painaa sykeyksikön liiveihin kovalla alustalla ennen niiden pukemista... kröhöm... Eli vinkkinä: pue liivit vasta sykeyksikön kiinnityksen jälkeen.

Minulla sykemittarina toimii Garmin, jossa on sisäänrakennettuna GPS-ominaisuus. Sykemittaus tapautui täysin normaalisti, paitsi että taukoja sykedataan ei tullut. Yleensä etenkin pyöräillessä vyö menee outoon asentoon tai kipuaa urheilurintsikoiden päälle. Nyt mikään ei päässyt sykevyön esteeksi ja datan keräys oli häiriötöntä. Usein tuntuisi pahalta köyttää itsensä tiukalla sykevyöllä ja nuo tuppaavat myös löystymään käytön aikana. Nyt ei tarvinnut kiristää ja repiä sykevyötä vaan se sai olla ihan rauhassa kaapissa kun minä olin ulkona hölkällä.

Se vauhdikas promokuva
Kehitin minä jo nyt pienen neuroosinkin. On ihan mahdotonta kiinnittää huomiota siihen olenko ottanut sykeyksikön pois jo liiveistä ja mihin sen olen mahdollisesti tässä kohtaa änkenyt. Tästä syystä useammin kuin kerran olen testijakson aikana kääntänyt pyykkikorin ympäri, etsinyt kaikki mahdolliset kodin pintatasot jolle sykeyksikön ehkä olen laskenut ja sitten jälleen kerran pyöräyttänyt pyykkikorin ympäri löytääkseni lähetinyksikön kylppärin peilin lasitasolta pestynä.... Vinkiksi voitaneen sanoa, että riisuessa kannattaa lähetinyksikkö ottaa irti kun liivit ovat vielä päällä. Tukevasti päällä olevista liiveistä yksikkö irtoaa kevyesti napsauttamalla.

Ison ongelma taitaa meikäläisellä nyt olla se, että kun keltainen ei ole lempivärini niin ostanko vaan rohkeasti lisää liivejä vai odottelenko väriuutuuksia ja kärvistelen näiden yksien kanssa siihen asti. Ja toisekseen vanhempi varasto käyttökelpoisia liivejä olisi sääli jättää kaappiin lojumaan. Toki sielläkin on jälleen varaa siivota matkalle uupuneita liivejä pois. Urheilurintsikka ei ole laatutuotteenakaan ikuinen hankinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti