maanantai 30. kesäkuuta 2014

Voita liput NRJ Workouttiin Helsinkiin 29-30.8.

Jos joku väittää että kesällä on vaan festareita, voidaan virallisesti todeta hänen olevan väärässä. Tai no, festarit ne on kai nämäkin, yhden kollegan lanseeraamalla nimellä jumppapeppujen kokoontumisajot, elikäs jumppatapahtuma. Kyseessä NRJ Workout Helsingissä 29-30.8.

Tämän hymypojan treenautettavaksi? (c) NRJ workout
Tämä on se tapahtuma jossa Turussa minä missasin tänä keväänä Rähinä treenit, kun en ollut paikanpäällä. Sen verran tiukkoja videofeedejä sekä vaikuttuneiden paikallaolijoiden tarinoita kuunnelleena en ajatellut päästää vahinkoa toistumaan. Eli mukana kuin peräpukama!

Tässä jakoon mitä muuta ajattelin tapahtumassa tehdä. Voit käydä tsekkaamassa itseäsi kiinnostavat tunnit täältä: http://www.workout.fi/helsinki

Perjantaina päivän voisi aloittaa BodyCombatin uusimmasta versiosta ja jatkaa sitten Doc Paunosen Functionality coreen. Tuohon väliin pieni tauko lienee paikallaan ja sitten Rähinä treeni täysillä. Jos tuon jälkeen pystyn laskemaan kierroksia niin Yin joogaan vie tieni.

Lauantaina BodyPump uutuus heti aamuun vaikkakin Martial Arts jooga kuulostaa juuri mun jutulta. Perään päivän annos Doc Paunosta et kumppaneita Functionality mobility tunnin kautta. TRX circuit tähän väliin ja perään ehkä lounas ja shoppailua. C-Workout on uutuustunti ja sen tahdon käydä testaamassa neljän pintaan ja jos virtaa vielä piisaa voisi Bodybalance olla kohdallaan tässä päivän lopetukseksi.

Jumppapeppujen kokoontumisajot tiedossa, voita liput! (c) NRJ workout
Ainiin se kilpailu! Eli haluatko tulla kanssani treenaamaan tapahtumaan? Jos vastaus on kyllä vastaa alle kommentteihin mitkä kolme tuntia sinä aiot tapahtumassa käydä katsastamassa jos onnetar suosii. Onnettareen voi vaikuttaa äärimmäisen hyvät tai muuten vaan hauskat perustelut valittujen tuntien taustalla. Panosta siis vastaukseesi. Jos et jo ole Google-tilisi kanssa blogini rekisteröitynyt lukija liity. Jos et tahdo liittyä liitä vastaukseesi sähköpostiosoitteesi jotta voin olla sinuun voiton sattuessa yhteydessä.

Näillä ohjeilla kisailemaan. Kisa jatkuu heinäkuun loppuun saakka (31.7.) ja arvonta tapahtuu siis 1.8. Kaikki siihen mennessä osallistumaan ehtineet osallistuvat.

Viimevuotisesta tapahtumasta voit lukea lisää täältä: http://movemeliikuttaa.blogspot.fi/search/label/Helsinki%20Workout

Edit 1.7.2014: Lisätty kuvia tapahtumasta Turussa (c) NRJ workout

7 kommenttia:

 1. Minun kolme tuntiani:

  -TRX Functional training. Koska rakastan kunnon meininkiä! Haluan pistää kroppaa peliin ja tuntea sen ihanan poltteen jokaisessa lihaksessa kun huhkin menemään. Tällä tunnilla tuntee varmasti tehneensä eikä kehtaa varmasti jättää mitään tekemättäkään ;) Olen myös kiinnostunut saamaan hyviä ideoita omiin ohjauksiin työpaikalleni :)

  -RähinäTreeni. Tälle tunnille on päästävä, koska on aivan loistava ajatus yhdistää keikka ja kuntoilu samaan pakettiin. Tunnista kuullut myös pelkkää hyvää palautetta. Tunnilla vahvaksi ominaisuudeksi nousee varmasti hauskuus ja aivot narikkaan! Tuo kivaa vaihtelua tavanomaisille tunneille ja motivoikin varmasti eritavalla.

  -BodyJam. BJ-tunnille haluaisin mennä myös, koska hauskuus on myös varmasti taattu tällä tunnilla (ainakin sillon kun omat jalat menee solmuun). Haluaisin myös saada kivoja tanssi-ideoita omille tunneille, koska ohjailen niitä myös itse jonkinverran. Hyvä musiikki ja tanssiminen ovat lähellä sydäntäni.

  terveisin: Sanna Heikkinen (s-osote: sanna-heikkinen@hotmail.com) ;)

  VastaaPoista
 2. Rähinä treenihän on ilman muuta koettava, joten ehdottomasti sinne!

  Paunosen &co:n pitämät functionality core ja mobility kiehtoo, mitäs uutta on tällä kertaa tiedossa.

  Ja kerta kiellon päälle on Jukka Rajalan movement&mobility tunti, looking forward :)

  VastaaPoista
 3. Kaks ehdottomasti kokeiltaa tuntia olis TRX-functional circuit ja functionality mobility. Koko kroppa saa haastetta ja liikkuvuus harjoitukset tekis varmasti ihan hyvää tähän jumiutuneeseen kroppa.

  Lisäksi haluaisin haastaan itteni Les Milssin BodyAttackissa!

  Terveisin Tiina Helperi,
  tiina.helperi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Hyviä tarinoita jo täällä. Nyt vaan kaverit mukaan osallistumaan, koska jaossa on KAKSI kahden päivän lippupakettia :) Mitäs sen mukavampaa kuin kaverin kanssa tallailla ;)

  VastaaPoista
 5. Olipa muuten vaikea valita tähän vain kolme tuntia!
  Mun tunnit olisi:
  - C-workout Total: Kropan totaalinen treeni vaan kuulostaa loistavalta. Sitä seuraavaa päivää sitten odottaessa. :)
  - Functionality Mobility: Kaikenlaiset liikkuvuustreenit on ihan ehdottomia, koska työmatkapyöräily ja työpöydän ääressä istuminen jumittaa kroppaa vaan melkoisen tehokkaasti.
  - Yin Jooga: Pitkäkestoiset venytykset on vaan niin ihania. Ei mitään stressiä, kovia ääniä eikä sinkoilua sinne tänne, vaan keskittymistä ja rauhallisuutta. Sitäkin tarvitsee aina välillä.

  VastaaPoista
 6. Heippa! Kiva arvonta :) kamalan vaikea valita vain kolme... Mutta kun kerran täytyy niin valitsen Rähinä treenin, tämä oli se helpoin! Täytyyhän se nyt Ela nähdä :) Les millsin tunnit kiinnostavat aina, joten yksi syksyn uutuus olisi ainakin katsastettava etten tentten arpa osuu bodyattackiin ja viimeiseksi itselleni jotain uutta ja ihmeellistä ja se voisi olla Martial arts jooga :)

  VastaaPoista
 7. Pakkohan tähänkin on osallistua, viime metreillä!

  Luonnollisesti vanhana Pipe- ja Blockfest kävijänä houkuttelisi nähdä, kuinka pojat vetävät vähän erilaisella lavalla ja samalla vielä treeniä!

  Toisena menisin functionality mobility tunnille, olen hurahtanut hieman toiminallisiin harjoituksiin ja juuri liikkuvuutta lisäävästä treenistä on vähiten kertynyt kokemusta.

  Kolmas olisi LesMillsin bodycombat, joskus kokeiltu, mutta samantien hylätty epäonnistumisen ja hölmöltä näyttämisen pelossa. Nyt on liikuntaa tullut harrastettua enemmän ja itsetunto kasvanut, joten heiluisin varmasti mukana loppuun saakka :)

  Osallistun sähköpostiosoitteen kanssa:
  katrisaa@gmail.com
  Katri S

  VastaaPoista