maanantai 26. joulukuuta 2011

Tapanin taistelu salilla

Olin varannut paikan etukäteen Tapanin päivän BodyCombattiin, vaan myöhästyin muutamalla minuutilla siitä kun varatut paikat vapautettiin 15min ennen tunnin alkua. Ja sittenhän tunti oli täynnä sekunneissa ja minä ilman paikkaa täysissä tamineissa kuntosalin vastaanotossa.


Ei auttanut itku (koitin!) eikä jalan polkeminen (koitin tätäkin...) vaan oli pakko niellä tappionsa. Juoksumatolle kävi tieni ja siinä kävellen ja välillä 13km/h spurttaillen vietin parisenkymmentä minuuttia. Hien valuessa silmiin seurailin kuntosalin PT:tä työssään asiakkaan kanssa. Täydet pisteet molemmille, että liikuntaa ja ohjausta jatketaan joulusta huolimatta ihan normaalisti. Eihän se omasta itsestä huolehtiminen saa loppua tai keskeytyä hetkeksikään. Ja kun täällä etelässä ei oikein voi pulkkamäkeenkään painaltaa niin kuntosali on oiva paikka. Tuossa tuulessa tosin, ulkona tehtävä kävelylenkkikin voisi olla vastatuuleen aika tehokas... :)

Kuva lainattu Technogymin sivuilta
Juoksumaton herruuden voitettuani siirryin fitballin päällä temppuilemaan ja tein selkä ja vatsatreeniä puuskuttaen. Sen verran oli sakkia, ettei kahta palloa saanut omittua itselleen missään välissä ja upeimmat akrobatiaesitykset jäivät nyt esittämättä. Ehkä ihan hyvä niin. Jos juoksumatolla pärjäsinkin, oli tässä kohden voimat aika loppu ja poistuin suihkun kautta kotia kohden.


Kaksi päivää täyttä makaamista ja syömistä yhtä happihyppelyä lukuunottamatta ja taas maistuu liikunta! Tervetuloa arki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti