tiistai 20. joulukuuta 2011

Vielä ehtii! Joululahjaidea, alennus, arvonta!!!!!

Onko jollain sellainen pieni viime hetken paniikki? Joululahjoja ei ole ja kaikki niiden saajatkin ovat sellaisia joilla on jo kaikkea. Kaupungilla pyörivät paniikissa ihan kaikki muutkin ja verenpaine nousee sekä liikenteessä että kaupassa.

Jouluhässäkkää piparien muodossa
Ei hätää! Asioihin on ratkaisu! Anna lahjaksi krääsätön lahja, jolla huollat lahjan saajan fyysistä ja henkistä kuntoa. Terve sielu elää terveessä kropassa. Anna lahjaksi liikuntaa ja hyvinvointia. Anna lahjaksi kinkkujen sulattelutalkoot. Tarjoa seuraa lenkille ja lupaa lähteä sen ikiliikkujan matkaan vaikka kerran kuussa. Lupaa nostaa sohvaperuna kerran viikossa happihyppelylle.

Vie itsesi ja kaveri kuntosalille tai kahvakuulailemaan
MoveMe tarjoaa lahjakortteja vaikka vielä aattoaamuna tilattuina suoraan sähköpostiin ja samaten tekee muuten tuo ihanainen Höntsy. Höntsy toimittaa kortit tavallisesti ihan kirjepostilla, mutta jouluisen puuskan ajamana myös tulostettavina pdf-versioina. Voit jopa itse askarrella lahjakortin ja raapustaa siihen numerokoodin. Tästä ideasta pitää MoveMe niin paljon, että annan jokaiselle 20-23.12 PT-paketin ostajalle 5% alennuksen jos näkee vaivan ja askartelee rakkaimmalleen itse lahjakortin.


Ja koska lahjat voi hankkia läheisilleen näin helposti, voit osallistua itseäsi varten Höntsyn pelikortin arvontaan. Höntsy tarjoaa yhdelle blogin lukijoista mahdollisuuden kokeilla höntsyä ilmaiseksi 10x sarjakortilla. Sinun täytyy vain kommentoida tätä kirjoitusta ja kertoa miksi sinun tai jonkun läheisesi kuuluisi ehdottomasti saada tuo kortti. Voit myös kertoa unohtumattomia höntsykokemuksia. Aikaa osallistua on välipäiviin asti, ja arvonta suoritetaan 30.12. Sana leviämään ja kaikki osallistumaan!

Höntsyllä on pelejä säbästä, futsalin kautta lentopalloon. Tutustu osoitteessa www.hontsy.fi
Pääsen itse tutustumaan Höntsyn toimintaan tammikuussa ja tulen taatusti raportoimaan menosta teille. Vähän jopa harmittaa, että tuossa on pieni joulutauko edessä, kun menohaluja olisi niin kovasti!

ps, Jos nurkissa on vuoden lopussa vanhenevia liikunta- ja kulttuuriseteleitä älä jätä niitä ummehtumaan. Höntsy vastaanottaa ihan varmaan kaikkia seteleitä mitä on tarjolla, MoveMe Smartumin seteleitä. Ostamalla nyt PT-paketin tai Höntsypassin voit nauttia vanhentuneista seteleistä myös ensivuoden puolella.

3 kommenttia:

 1. Mä tykkään säännöllisen epäsäännöllisesti harrastaa eri liikuntamuotoja. Johtuen ehkä siitä kun olen pienen ikäni harrastanut sitä yhtä liikuntamuotoa ainoastaan (josta kohta 8 vuoden tauko ja pari uutta alotusta taas :)). Musta on ihanaa kun harrastus ei muuodostu toiseksi työksi siinä mielessä että se on vapaaehtoista täysin. Tykkään sählystä ja lentopallosta erityisesti, futsal on vielä kokeilematta, ehkä sitä sit vois kokeilla jos tuon lahjakortin voittaisi :)

  VastaaPoista
 2. Koululiikunnassa oli aikoinaan kivaa juuri tuo ettei jumitettu yhteen lajiin. Liian harvoin pääsee enää vain kerran pari verestämään muistojaan lajien parissa. Monipuolinen liikunta pitää mielen virkeänä, tässä onkin jumitettu kuntokeskuksen tarjonnassa jo useampi vuosi joten vaihtelu olisi paikallaan.

  VastaaPoista
 3. Höntsy sanana ei ollut vielä junnuaikoina levinnyt pohjois-suomen perukoille. Siitäkin huolimatta pelailimme tossulätkää ja lähikenttälätkää käytännössä jokainen talvipäivä. Kaikki tiesivät, mihin aikaan kentällä tapahtuu ja osasivat tulla paikalle.
  -Jari

  VastaaPoista