keskiviikko 22. helmikuuta 2012

GoExpo messut 2-4.3 - Voita liput!


Puolentoista viikon päästä Helsingin Messukeskuksessa räjähtää ja järjestetään GoExpo messut. Messuilla on kunto-, retki-, fillari-, golf-, kalastus-, metsästys, horse fair-, ball sports-, ja kuva&kamera- messut yhdessä. Aika pitkä lista, eikö? Lisäksi messujen aikana järjestetään tankotanssin SM-kisat!!! Niille joita tankoakrobatia ei inspiroi on tarjolla penkkipunnerruksen SM-kisat.Messuilla voi kokeilla uutuusvälineitä ja erilaisia lajeja yli 30 ohjelmapisteessä. Kaikkea kahvakuulailusta melontaan ja perhokalastuksesta jousiammuntaan. Tarjolla on vinkkejä juoksuharjoitteluun ja pääsee tuolla sovittamaan paljasjalkajuoksuun sopivia popojakin. Ostoksia voi tehdä perinteisin messualennuksin, joten ei kannata jättää rahapussia (tai rahoittajaa) sohvalle kotiin vaan tulla isommalla joukolla paikanpäälle. 


Retkipuolen pääteemana on tällä kertaa melominen, joka sopii tälle melovalle PT:lle paremmin kuin hyvin. Josko vihdoin saisin hommattua sen vettä oikeasti kestävän otsalampun? Kuva&Kamera-messujen siirryttyä GoExpon yhteyteen taidan saada vinkkejä myös tuohon sukelluksissa kuvaamiseen. Taisi tulla jo selväksi, että olen todellakin menossa? :)

Hevosiin hurahtaneille kerrottakoot että messut marssittaa näytille 70 hopotia ja ponia. Ilmielävinä näytöksissä ja kisaamassa. Lähiseutujen asukkaat pääsevät nauttimaan pyörähuollosta ja saavat lipun messuille kaupanpäälle. Pyörähuollon järjestäjä kertoo palvelusta seuraavasti:
"Pyöräilyn erikoisliike Velo & Oxygen tarjoaa uudenlaista palvelua messuilla. Tuo pyöräsi pesuun ja renkaiden vaihtoon samaan aikaan kun itse tutustut messuihin. Huoltopalvelun asiakkaat saavat ilmaisen lipun messuille!

Tuo pyöräsi ovelle 7.12 (Messukeskuksen itäisellä seinustalla eli Velodromin puolella) ja sovi tehtävästä huollosta Velo & Oxygenin huoltohenkilökunnan kanssa. Maksettuasi huollon saat vapaalipun, jolla pääset veloituksetta messuille. Huoltotöistä ja renkaista on tietysti myös erittäin hyvät messutarjoukset!
Helppoa eikö vaan? Näet ja koet upeat messut ja sen jälkeen pääset pestyllä ja rasvatulla pyörällä kotiin.
Ihana Oona Kivelä
Ja sitten siihen tärkeimpää, eli tankotanssin SM-kisoihin. Luvassa on avoin sarja sekä naisten SM-sarja. Viralliseen sarjaan osallistuu hallitseva mestari Oona Kivelä ja luvattu on myös Talentista tutun Henrikka Roon taidonnäytteitä. Kisa käydään Kunto-messujen lavalla lauantaina 3.3.


Ja teille jotka jaksoitte lukea loppuun asti on luvassa parasta mitä MoveMe voi tarjota. Voit voittaa 2kpl lippuja GoExpoon. Toki oikeastihan kyse on messujärjestäjän upeasta kädenojennuksesta :) Osallistuminen on yksinkertaista:

 1. Kirjaudu lukijaksi (jos et ole sitä jo ennestään)
 2. Kirjautuneena jätä kommentti tähän tekstiin ja kerro mikä on ykkösasia mitä haluat messuilta käydä katsomassa ja miksi
 3. Linkitä kisa kaikille kavereillesi (jos kaveri voittaa, vaadi päästä aveciksi)
 4. Siirry odottamaan tulosten julkistusta keskiviikkona 29.2 klo:21.00

Onnea arvontaan!

ps. Messujen etusivulla on kisa, josta voi voittaa 1000e liikkumiseen vain valitsemalla suosikkilajinsa. Suosittelen kokeilemaan ;)

16 kommenttia:

 1. Tankotanssin SM-kisathan mulla on ykkösasiana, kun niitä pitäis tuomaroidakin :P

  VastaaPoista
 2. Messuillahan näyttää olevan vaikka mitä mielenkiintoista, lajina minua kiinnostaa eniten jalkapallo, vaikka se ei nyt niitä kaikkein varustelluinpia lajeja olekaan ... pallo, kengät, säärisuojat, tarvitaanko muuta?
  Valokuvaus kiinnostaa myös kovasti, ja siltä puolelta toivoisinkin uusia ideoita ja inspiraatiota. Mutta pakko myöntää, että tankotanssin SM-kisat kuulostaa tosi hölmöltä, toivottavasti olen väärässä.

  VastaaPoista
 3. Tankotanssin SM kisojen takia sinne suuntamassa :D

  VastaaPoista
 4. Heppoja ja mmelontavarusteita tullaan katsomaan messuille.

  VastaaPoista
 5. Kahvakuula pitäisi ainakin nähdä, kun kaikki siitä puhuu! Ja onhan noi hepatkin kai kivoja :P

  VastaaPoista
 6. Palloilut kiinnostaa, ja tietysti pitää päästä katsomaan tankotanssijoita.

  VastaaPoista
 7. Kahvakuulailu, tankotanssin SM, retkeily ja hevoset kiinnostaa eniten. :)

  VastaaPoista
 8. Kenraali Pancho ja pojat kiinnostaa :) lisäksi tietty kahvakuulailu.

  VastaaPoista
 9. Palloilulajit kiinnostavat eniten, sekä kuvaus & kamera.

  VastaaPoista
 10. Juoksun lisäksi olisi kiva löytää jokin uusi laji...

  VastaaPoista
 11. Pääasiassa Retkimessut ja retkeilyvarusteet. Myös Kuva ja Kamera.

  VastaaPoista
 12. Pääasiassa Retkimessut ja retkeilyvarusteet. Myös Kuva ja Kamera.

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista