sunnuntai 26. helmikuuta 2012

MoveMe goes sisustusblogi

Hyvinvointiin liittyy paljon muutakin kuin liikunta ja kehonhuolto. Tärkeänä ystävät ja myös kauniit asiat. Näistä on tämänkertainen poikkeuksellinen blogipostaus tehty.

Olemme miehen kanssa sisustaneet tämän reilu vuosi sitten ostetun oman huushollimme Sisustusliike ID:n suunnittelijan avulla ja suurelta osin myös heidän kauttaan hankituilla designtuotteilla. ID:llä on tapana järjestää asiakasiltoja kera hyvän ruuan, viinin ja ihanaisen henkilökunnan. Tällä kertaa mies ei tahtonut lähteä (flunssa, em-mää-viitti) ja otin avecikseni Paulan. Luulen että Paula löysi perheelleen kutkuttavan sohvan, jonka koeistumiseksi pitänee siirtyä näyteikkunalta liikkeen lattialle asti.


Salaatista nautiskellessamme hypistelimme Eva Solon tuoteperheen tavaroita. Itselläni on kahvikarahvi, jonka olen toivonut aikoinaan joulupukilta. Sen kanssa saa tehtyä suodattamatonta lähes pannukahvin veroista kahvia, jossa purut eivät kuitenkaan ui kuppiin asti. Suodatinkahvissahan kahvipavun rasva jää suodatinpaperiin. Tämä on ehdottomasti terveellisempää, mutta kyllä mausta jää mielestäni puuttumaan pieni tumma ja muheva osa.

Tarjottavia, henkilökuntaa, ihasteltavaa, hypisteltävää
Liikkeessä riittää ihmeteltävää ja hypisteltävää. Näyteikkunoiden asetelmat vaihtuvat tuon tuosta ja nyt yhdessä oli nuoren työharjoittelijan taidonnäyte. Näyteikkunalle oli nimikin, mutta muistan tähän hätään vain teeman, joka oli poikamies ja illanvietto. Mukava tuoli, takkapuita telineessä, muhkeita mattonäytteitä maanläheisillä teemoilla ja miehekkään musta pöytä johon olisi varmasti voinut laskea sen viskilasin.

Osa näyteikkunaa, oikean voitte käydä tutkailemassa Hämeenpuistossa

Kartellin Bloom valaisimen herkullinen versio
Bongasimme lisäksi uunituoreelle Ruotsin prinsessalle sopivan valaisimen. Kartellin valmistama ihana värikäs piikikäs pallo kantaa nimeä Bloom. Näitä löytyi monessa eri muodossa, joten myös aikuisempaan makuun oli tarjolla vaihtoehtoja. Molemmat Paulan kanssa ihastelimme Tanskalaisen Muuton maljakkoa. Voi olla, että potentiaalinen seuraava synttärilahjatoive on löytynyt meille molemmille...
Maljakko kuvassa on Muuto:n omilta sivuilta lainassa
Omassa kodissa on vielä kesken tuulikaapin kuntoon laittaminen (ja vessa, kylppäri sekä makkarin viimeinen silaus....). Niinkin pieni ja vähäpätöinen tila, joka kuitenkin on jokaisen vieraan silmissä ensimmäisenä ja meidän itsemme katseltavana päivittäin useammankin kerran. Äidin remontista jäi pieni kaistale metsäistä näyttävää tapettia ja tarkoitus on repäistä ja maalata tuulikaapin patteri mustaksi, tapetoida seinä ja toinen seinä maalata harmaaksi. ID:n poistoista on löytynyt ihana pieni naulakko, jonka seuraksi pistettäneen jotain pieniä yksittäisiä naulakoita, ehkä kiven näköisiä? Näitä pieniä naulakoita hypistelin ja fiilistelin liikkeessä perjantaina. Ehkäpä juuri nyt olisi aika siirtyä toteuttamaan tuota tuulikaapin remonttia kun kaikki osaset alkavat loksahtaa kohdalleen?

Vanhat ihanat portaa johdattavat yläkerran ihmeisiin :)
Ja vaikka niitä lapsia ei olekaan, niin eikö tällaisen voisi ostaa söpöstyttämään olohuonetta?
Ihanaa sunnuntain jatkoa, muistakaahan osallistua kisaan ja vinkata siitä kavereillekin. Voittaja saa kaksi lippua, jolloin kavereita kutsumalla nostat omia mahdollisuuksia päästä messuille hyvässä seurassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti