maanantai 21. toukokuuta 2012

Hyvän mielen asioita

Sain taannoin haasteen Sports Ladyltä eli rakkaalta PT-kollega Hannalta. Tarkoituksena on listata 10 hyvää mieltä itselleni tuottavaa asiaa tai kymmenen asiaa joista pitää. Vaikka kohdat on numeroitu, tämä EI OLE tärkeysjärjestys :) Pieniä ja isoja asioita on sulassa sovussa ja epämääräisessä järjestyksessä. 

Mökkilaituri ja auringonlaskussa uiminen :)
1. Nukkuminen - Voi kuulkaa kuinka sitä ihminen tuntee vanhenevansa sitämukaan kun unenlahjat heikkenevät ja jotenkin sitä alkaa riipiä silmiä irti päästään kun yöunet kutistuvat 4-6 tuntiin. Jotenkin ei muka ehdi ja sitten kun ehtii ei pysty ja sitten kuitenkin tekisi mieli tehdä niin paljon kaikkea että kuka haluaa edes nukkua? Kroppa tuntuu toitottavan jatkuvasti, että se tahtoisi nukkua. Pitäisikö kuunnella? 

2. Perhe - Jani, äiti, veljet perheineen, tädit, enot ja muu suku (+"avosuku" tottakai!). Ilman teitä en olisi minä ja ilman teitä olisi elämä niin paljon tyhmempää. 

3. Tanssi - Fiilis kropassa, fiilis päässä, lattian tuntu ja hiki silmissä. Toisaalta myös säihkettä, asennetta, upea show, taituruutta. 

4. Neonvihreät puut ja vastaleikatun ruohon tuoksu - Kevään tunnistaa neonvihreistä puista ja siitä että avatusta ikkunasta leijuu sisään vastaleikatun ruohon tuoksua. Paahtava kesä on edessä ja lämpö hiipii luihin ja ytimiin. 

5. Ystävät - Joskus lähtee tukka päästä koska olette niin ihanan ärsyttäviä. Ja vaikka tämä olisi kuinka lässytystä, niin tykkäätte kuitenkin kun sanon niin ;)

6. Eurooppalainen ruokatori - Kiitos sille ihanalle ihmiselle joka sai idean, taisteli toteuttaakseen sen ja onnistui upeasti tuomaan väriä, eloa ja kivoja juttuja Hämeenpuistoon.

7. Työ, molemmat niistä - Tuntuu huipulta mennä ohjaamaan asiakasta tai saada se sähköposti/ tekstari jossa hihkutaan onnea. Tuntuu myös ihanalta saada se viesti, ettei homma luistakaan. Olen ansainnut luottamuksen. On myös ihanaa kävellä oman heimon pariin konttorille aamuisin. Ja koittaa tehdä maailmasta toimivampi paikka yksi suunnitelma kerrallaan :)

8. Spotify - Joskus mietin miten ollenkaan selvisin ennen tuota palvelua. 

9. Oma takapiha - Vaikka kuinka pieni ja 10cm päässä pelkkää kovaa savimaata, niin jesta sentään mikä riemu on omistaa oma takapiha. Kahvakuulailu, auringossa paistattelu, grillaus, maan tonkiminen, puutarhan pitämisen leikkiminen (oikeastihan siitä ei tule mitään, mutta sitä on hauska harrastella), naapurin lasten kolttosten vakoilu ja keski-ikäinen paheksunta...

10. Ikä ja sen tuoma rauhallisuus - Minun tulisieluni on herännyt vasta viimeaikoina oivaltamaan etten mistään hinnasta tahtoisi olla teini. Oma tupa, oma lupa, edes pieni mielenmaltin säilytyskyky kriisitilanteissa ja ne hetket kun huomaa että fysiikasta ei puutu yhtään niin paljoa kuin järkeä on tullut lisää vuosien varrella.

Ja sit vielä kahvakuulailu, se että pystyn lenkkeilemään, flunssa on melkein selätetty, joka kuukausi asuntolaina lyhenee vähän, auringonlaskut, se ettei aurinko laske ollenkaan kesällä, frisbee golf, laskettelu, järvessä uiminen, auringonnousut, nuotion tuoksu, sukeltaminen ja ja ja.... 

Haaste pitäisi laittaa toki eteenpäin, mutta Hanna pirulainen onnistui listaamaan suurimman osan niistä blogeista joihin olisin viestiä eteenpäin laittanut. Siksipä ajattelin, että on tullut tilaisuus esitellä uusia blogilöytöjäni ja antaa tunnustus eteenpäin niille. 

Oikeasti paljasjaloin juokseva Paljasjalkamatti
Kissoja Gilillä (tai jossain trooppisessa auringossa) huolehtiva, irtioton tehnyt Päde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti