keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Tykypäivän kuulailuita YTHS:lle

Tänään kävin kesken hektisen päivän repäisemässä kahvakuulailut Tampereen ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiön ihmisille. Heillä oli meneillään työkyvyn ylläpitopäivä ja tarjolla oli useaa erilaista lajia ja aktiviteettia. Kahvakuulailun sijasta oli voinut valita zumban, pelata sulkkista tai käydä kävelylenkillä. Kahvakuulailun jälkeen ihmiset jatkoivat joogaan ja bodybalancea testaamaan.

Minun maksimimääräni kuulien riittävyyden vuoksi oli 15hlö ja tämä henkilömäärä olikin tullut nopeasti täyteen. Ja kuinka valloittavan ihania ihmisiä! Puheensorinaa, iloisia hymyjä ja reipasta toimintaa koko tunnin ajan.

Kuulien kanssa tempuloidessa ekakertalaisten suusta kuuluivat perinteiset "herranjumala onko nää kaikki 12kg!?!?!?!" ja "mää otan sen ihan pienimmän sitten, onko 2kg?". Vaan kuten aina ennenkin, 8-12kg välistä se paras kuulakoko löytyi ja välillä kun ei ihan jaksanut sai luvan pitää taukoja tekemisen lomassa.

Me harjoiteltiin parin kanssa kuulailua, kuulan erilaisia pyörityksiä kropan ympäri, etuheilautusta, rinnallevetoa, tuulimyllyä/ kylkiliikettä, kasia (pysäytettynä ja ilman) sekä lopuksi huumoripläjäyksenä keinukyykkyä.

Loppua kohden moni olisi halunnut vinkkejä kotona harjoitteiden tekemiseen. Ohjasin katsomaan blogistani vinkkejä ja muidenkin blogeista. Ja nyt tuli mieleen, että luultavasti illan tullen suurin osa on unohtanut puolet nimistä ja vinkeistä mitä netistä kannattaa tsekata. Siksipä, tässä kaikille muillekin linkki- ja vinkkilista kahvakuulailuun.

Tämän blogin kahvakuulaan liittyvät kirjoitukset löydät koottuna tästä: http://movemeliikuttaa.blogspot.com/search/label/Kahvakuula
SportsLadyn kahvakuulajuttuja (ja muutenkin ihana blogi) löytyy täältä: http://sportslady-h.blogspot.com/search/label/kahvakuula
Ihanaisen Rouva Kuulasen hetkellisesti hiljaiseloa viettänyt blogi löytyy täältä: http://lennokkaatkuulat.blogspot.com/search?q=kahvakuula
Tuomo Kilpeläinen pitää omaa blogimajaansa täällä: http://voimatoimi.blogspot.com/
Vinkkejä yleisemmin voi etsiä esim. http://www.kuulaklubi.fi/ ja tästä kannattaa tykätä myös Facebookissa

Katselin pari videota ja tässä oli aika monta juttua tiukassa paketissa ja esittäjän tekniikkakin on vallan hyvä:Ja koska Tuomo on ihqu ja tässä on hyvin opastettu etuheilautuksen tekniikka pistetään tämäkin pätkä esille:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti