perjantai 18. toukokuuta 2012

Ravintolapäivä + Likkojen lenkki + Pelipäivä

Huomenna tapahtuu paljon kivoja asioita. Huomenna Suomi pelaa MM-lätkää semifinaaleissa. Toivon että tämä tapahtuma on kivan tuntuinen vielä sen ollessa ohi, eli toivon että Suomi voittaa. :)

Huomenna hölkätään, kävellään ja karnevaalihengessä vietetään Likkojen Lenkki. Minäkin nuhanenineni ajattelin yrittää päästä paikanpäälle, kun kerran kavereita on houkuteltu völjyyn. Toivon sydämeni kyllyydestä että vettä ei sada kuin aisaa. Ei se pieni vesisade mitään, mutta isommasta kastuu litimäräksi ja kaikki vaihtovaatteet ovat sitä myöskin ellei jostain ole löytynyt sateenpitäviä säilytystiloja Pyynikin kentälle. Nuhanenälle homma ei ole hyvä, jos on koko päivän ulkona märissä vermeissä. Sanoivat tutkimukset vilustumisesta mitä tahansa, ei se ainakaan oloa paranna.
Kuva lainassa Likkojen lenkin sivuilta
Huomenna on myös Ravintolapäivä Tampereella. Tässä muutamia tärppejä joita lämpimästi suosittelen testaamaan.
Kuva lainassa Ravintolapäivän FB-sivuilta
  • Raakakakkuja, raakapizzaa ja ILMAISTA pakuriteetä kattoterassilla löytyy Jaakko Halmetojan organisoimana täältä.
  • Maakuopassa (?) savulla kypsennettyjä ribsejä ja muita amerikan grilliherkkuja täällä.
  • Vauhtimarttoja kävin opastamassa kahvakuulailun saloihin alkuviikosta ja uskon että tältä porukalta syntyy jotain uskomattoman hyvää herkkubrunssilleen. Käykäähän tutustumassa ja kysykää miltä tuntui kahvakuulailla :) 
  • Cafe Koikkarissa voi tarjota hyvän mielen itselleen ja myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton vapaaehtoisille ja sitä kautta siis lapsille. Lisätiedot täältä.
  • Kaikki Tampereen ravintolat voit tsekata täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti