tiistai 7. elokuuta 2012

Entsyymivalmisteen testitulokset

Nyt kun melkein kuukausi on koekäytetty entsyymivalmistetta ruoansulatuksen parantamiseksi on tullut aika raportoida. Digest basic tuotetta olen testaillut ja päivän pääaterioilla pyrkinyt nappaamaan tabletin aina ensimmäisen suupalan kohdalla.

Vatsa on voinut kohtalaisesti, mutta on hankala sanoa onko vointi ollut huomattavasti parempi kuin aiemmin. Olen ehkä rohkeammin yltynyt testaamaan raskaita ruokia, joita yleensä välttelen. Tämä ei taatusti ole toivottu vaikutus, mutta pitihän Plevnan currywursti annos testata kun ruoansulatusta oli kerrankin vauhdittamassa apulainen ;)Isoimman eron huomasin kun välillä pilleripurkki jäi kotiin tai en kehdannut ottaa tablettia esiin ja jälleen kerran selittää mitä suuhuni kippasin. Vatsa toimi huonosti, kertyi ilmaa tai tuntui painetta vatsassa. Tällä valmisteella on siis tehoa, mutta sen huomaa parhaiten kun käyttöön tulee tauko.

Toivon etten koskaan joudu käyttämään mitään pysyvää lääkitystä ruokailujen yhteydessä. Tablettien ottaminen on ollut raskasta jopa lähipiirin kanssa syödessä. Aina joudun selittämään mitä teen ja vastaamaan kysymykseen "miksi ihmeessä?". Suomessa istuu lujassa käsitys, jossa kärsiminen on selviö ja "hömpötykset" ovat typeryyttä. Itse taas ajattelen, että testaamatta ei voi tietää ja lumevaikutuksenkin otan kiitollisena vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti