keskiviikko 15. elokuuta 2012

Etu blogin lukijoille - Food detective alennuksella

Tuntuuko että väsyttää, päätä särkee ja vatsa on jatkuvasti pahalla päällä? Syy voi olla ruokayliherkkyys. Ruokayliherkkyys eroaa allergiasta oireiden esiintymisnopeuden ja pysyvyyden suhteen. Kun allerginen reagoi allergeeniin välittömästi, voivat ruokayliherkkyyden oireet tulla esille vasta päivien päästä herkkyyden aiheuttajan nauttimisesta. Tämä johtaa siihen, että voi olla hankalaa tunnistaa reaktion aiheuttajaa. Lisäksi yliherkkyyden oireet voivat jatkua päiviä, kun taas normaalissa allergiassa homma voi olla ohitse nopeastikin.Jos innostuit testaamaan omia ruokayliherkkyyksiäsi niin nyt voit tehdä sen todella hyvän alennuksen turvin. Labeman ihanat ihmiset tarjoavat blogin lukijoille 15% alennusta food detective testistä. Eikä vain testistä, vain mistä tahansa muustakin heidän verkkokaupastaan ostetusta. Jos esim. tiedät että sinulla on paksua verta, voit tilata valmiiksi extra näyteputken hintaan 1€ -15%

Nyt siis kaikki nopeasti Food detectiveen tutustumaan heidän sivuillaan ja tilausta tekemään. Alennuksen saa syöttämällä ostoskoriin koodin "MOVEME". Koodi on voimassa 31.10 2012 saakka.

Minä ainakin tilaan itselleni uuden testin, jotta välttämisdieetin päätyttyä voin testata ovatko tulokset muuttuneet ja kuinka paljon! Aiemmin tehdyn testin tulokset löydät tästä ja sitä edeltäneen kirjoituksen tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti