torstai 9. elokuuta 2012

Lisää asuntomessuilua - vielä ehdit tsekata itsekin

Lupasin että kirjoitan myös täysin sisustushössötys-henkisen kirjoituksen. Liikuntaihmiset pistävät siis silmät kiinni ja muut nauttivat Asuntomessujen löydöistä. Messut ovat auki enää muutaman päivän, joten mars mars porrasmaratonille!!!
Yllättäen tahtoisin itsellekin tällaisen veijarin :)
Kun on nainen, omistaa paljon kenkiä. Kun on liikkuva nainen omistaa paljon lenkkareita ja parit five fingersit tai barefoot tossut. Kun harrastaa tanssia, tulevat päälle vielä tanssiin tarvittavat kengät ja tossut. Kun omistaa miehen, tämä on ongelma (sille miehelle). Tästä syystä katselin messuilla miten tavarasäilytykset oli hanskattu etenkin kenkien suhteen.

Narut seinällä, näppärää säilytystä
Pyykinhoidolle kunnolla tilaa
SOS-lapsikylien kohteessa sai liimata tarroja seinälle ja kertoa mitä koti itselle merkitsee
Louhessa oli kaikkeen vaate- ja elämähuoltoon tiloja. Toisaalta kun talossa on 270m2 pitää siitä riittää myös järkeviin tiloihin. Heti sisääntulon vieressä oli niinsanottu kuraeteinen, jossa likaisimmat vermeet (kengät) sai jättää koko seinän korkuisille avohyllyille. Hyllyissä oli ilmareikiä, jotta tavarat myös säilyvät homehtumatta. Alakerrassa oli kodinhoitohuone, jossa oli myös erillinen pyykinkuivaustila. Pisteet tästä, vaikka edelläni tallustaneet kaksi miestä kovaan ääneen arvostelivat että "eihän tuollaisia tiloja kukaan käytä, neliöt on hukattu". Ei varmaan nämä herrasmiehet käytäkään, toista voisivat tuumata heidän vaimonsa... Meillä pyykkihuolto toimii niin että pyykit roikkuvat kuivumassa milloin missäkin, eli tiellä. Jos saisin vähän isomman kämpän voisin uhrata tilaa asialliselle kuivaustilalle. Toinen hyvä hankinta voisi olla kuivuri, mutta tuntuu että se haperoittaa vaatteita nopeammin kuin narulla kuivaaminen.

Upeat seinämaalaukset, jotka on toteutettu Tunto hienolla ja osaamisella
Meillä on "ala-aulassa" liukuovellinen kaappi, jonka syöverissä on kolmikerroksinen kenkäritilä sekä takkeja rekillä. Lisäksi Ikean iäisyyksiä vanha kapoinen kenkälaatikosto. Silti kenkiä pursuilee pitkin poikin. Myöskään saapikkaille ei tunnu löytyvän tilaa, jossa ne pysyisivät suorina ja nätteinä.

No okei... oli tämmönenkin idea jossain, mutta veikkaan että kumilenksut on kätevämpiä?
SOS-lapsikylien kerrostalokohteessa oli jännä idea. Pingotettuna kuminauhaa seinälle saatiin aikaan paikka irtopapereille. Ajattelin soveltaa tätä vaatehuoneemme sille seinälle, jolle ei voi oikeastaan tehdä hyllyjä jos aikoo mahtua sisään. Kengät saa korosta kiinni seinään (kunhan kuminauha on tarpeeksi pinkeä) ja varmasti tuohon viritelmään löytyy esim. jumppamattoja ja muuta nykyisin lattialla pyörivää kiinnitettäväksi.

Kiva idea naulakossa
Loppuun pistän palan löytöjä muista asioista kuin säilytyksestä ihan kuvakimaran muodossa.


Erilaiset lauteet. Pitäisi päästä saunomaan, jotta osaisin sanoa onko ne oikeesti kivat
Kiva valaisin, valaisee myös katon. Makkarissa mukava vahdata selällään maaten tuota?
Opettavainen peli
Opiskelijoiden suunnittelema sauna asuntovaunussa
Parvekkeen ruukkupuutarha voi näyttää myös edustavalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti