sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Luottotreenikamat ja matkailumuistoja

Löysin kaappien kätköistä tällä viikolla vanhat popot. Capezion jazz sneakerit kajauttivat muisteluhermoa oikein tosissaan! Popot ovat peräisin vuonna 2005 tehdyltä Amerikan reissulta. Se reissu avarsi perinteisten meriittien lisäksi tanssinäkemystä huimasti.

Sneakerit vuosien takaa, edelleen käytössä!
Kävimme miehen ja parin tanssikaverin (muunmuassa silloisen pomoni) kanssa reissulla New Yorkissa, ja tätä ennen visiteerattiin miehen kanssa Las Vegasissa. Tuli nähtyä kasinoiden blingiä ja opettelin pelaamaan Texas holdemia (eli pokeria) ihan aidossa ympäristössä. Eihän siinä mihinkään potteihin kiinni päästy mutta huikaisevan jännää oli.

Iso kanjoni!
Vuokrattiin todella päräyttävä auto ja ajeltiin kahdestaan Hooverin padon kautta Grand Canyonille. Oli vaikuttava paikka, veti pienet Suomalaiset opiskelijat hiljaiseksi. Niin veti myös se poliisisetä, joka pysäytti meidät ylinopeudesta... Mutta kun oli se päräyttävä auto ja baana auki...

New Yorkissa keskellä kesää luistinrata, tottakai :)

Ison kaupungin sykkeessä
New Yorkissa riehuttiin nähtävyyksien ja kauppojen lisäksi Broadway Dance centerillä tanssitunneilla ja nautittiin täysin reissusta vaikkakin opiskelijabudjetilla. New Yorkissa pääsin tutustumaan Suomessa vuonna 2005 todella harvinaisiin Capezion varrettomiin ja värikkäisiin jazz sneakereihin. Sellaiset oli matkabudjetin paukkuessa saatava, kun niitä sai Suomesta vain mustina. Että olivat päheät!!!

Perinteisiä nähtävyyksiä
Nuo sneakerit ovat kuuluneet luottotreenikamoihini siitä lähtien. Ne passaavat hiphopista jazziin, street-tunneilla ja aerobicissa, mahtuvat treenikassiin vaikka kaksinkerroin kun muuten kassi lähes ratkeaa liitoksistaan. Täydelliset kengät! Ja täynnä muistoja New Yorkista sekä kotimaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti