sunnuntai 19. toukokuuta 2013

BodyPump ohjelma 86

Tänään tuli hetki, jolloin tämä tuore BodyPump ohjaaja pääsi ekaan jatkokoulutukseensa opettelemaan uutta ohjelmaa. Onneksi peruskurssin kavereista Gabriella tuli paikanpäälle kanssani yhdessä panikoimaan.

Ryhmä rämä
Päätettiin ottaa alkujännitykseen Gabriellan kanssa kuulumisten vaihto ja jäätelöt. Oltaisiin menty Tampereen jäätelötehtaan Gelateriaan, mutta se oli harmillisesti kiinni. Jos kuulette siellä jäätelötehtaan managementissa, niin vink vink, se on kesä nyt! Putiikki auki 24/7 tai ainakin lähes :) Päädyttiin jätskikikkarille Koskipuistoon ja nautittiin penkillä istuen auringosta ja jätskeistä.

Minulle paikka oli tuttu GoGo City. Johdatin kahden hengen joukkueemme pukkariin ja siirryttiin keräämään välineistöä saliin. GoGolla on Cityn toimipisteessään uudet Smart Barit käytössä. Homma alkoi pikaisella uusien liikkeiden esittelyllä teoriassa ja vähän toki myös käytännössä.

Ennen tuntia näkyvissä paljon porukkaa (kouluttaja keskellä) ja ei yhtään hikeä. Tilanne oli
täysin toinen ekan biisin jälkeen. KUUMA!!!
Uutuutena on chest fly eli vipunosto sivulta maaten. Tykkään teettää tuota asiakkailla salilla, koska siinä joutuu niin paljon enemmän käyttämään hallintaa ja rintalihasta, eikä voi puskea lisää vauhtia kropasta. Uuden systeemin painoilla tuo onnistuu hienosti, mutta valitettavasti vanhoilla yhden reiän painokiekoilla voi olla todella haastava liike. Homman voi siksi tehdä myös perinteisillä rintapunnerruksilla tangon avulla. Katsotaan mihin ratkaisuun päädyn omalla tunnilla.

Toinen tosi hauska uutuus on lantion nosto keskivartalobiisissä. Jos ei tuohon mennessä ole vielä keskivartalon takaosa ja etenkin pakarat pumpissa, niin vatsabiisin jälkeen on! Kiekko syliin, reisien päälle ja lantiota ylöspäin pumppailemaan selinmakuulta. 

Pari muutakin uutuutta on, mutta tulkaahan kokemaan ne tunnille. Minut ja kokonaan uuden ohjelman tapaa Leidistä tulevan viikon perjantaina klo:15.30-16.30. Tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti