keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Tänään salilla ja tanssitunnilla

Sitä luulisi että tulevalla Personal Trainerilla olisi omat treenit ihan hanskassa ja viimeisen päälle mietittynä, eikö totta? Olisi ruokavalio kohdallaan ja hauiksen päällä menisi nätti sekä selkeästi erottuva verisuoni? Vaan kuinkas se sitten meneekään?

Aamulla säntään pää kolmantena jalkana kuntosalille, aiotusta saapumisajasta 15min myöhässä. Tarkoituksena oli tehdä koko vartalon ohjelma, koska nykyisessä elämäntilanteessa salikertoja kertyy parhaassakin tapauksessa maksimissaan 3xvko. Tällöinhän ei ole järkeä käyttää jaettua ohjelmaa, koska treenikertojen väliin ehtii tulla liikaa palautumisaikaa optimaaliselle kehittymiselle. Jostain kumman syystä pää sanoo puoli kahdeksan pintaan aamulla, että "tee vain yläkroppa, säästyy aikaa". Ja niin sitten tapahtuu. Näin iltaa kohden tuli mieleen että nyt on sitten raivattava kalenterista tilaa sille alakropalle huomisaamuun. Hämmentävän tehokasta tehostamista, vaikka itse sanonkin. :)

Tänään tein siis alkulämmittelyn jälkeen (jota -24 asteesta toipuessa todellakin tarvitaan!)
  • Alataljasoutu 3x12
  • Hauiskääntö käsipainoilla 3x8-10
  • Ojentajapainallus taljassa narulla 3x12
  • Vipunosto sivulta käsipainoilla maaten (rintalihas) 3x12
  • Selkärullaus selkäpenkissä 3x12
  • Kylkirutistukset selkäpenkissä 2x12/puoli
  • Vatsarutistukset jumppapallolla 3x15
Pitkän it-työpäivän jälkeen oli vuorossa vielä ihana tanssitunti, jossa olin täysin kuutamolla. En ole ehtinyt (huono tekosyy!) tunnille niiden tammikuisen alkamisen jälkeen, ja nyt ryhmä on jo aika pitkällä. Minä en... Mutta tanssi on mahtavaa, en vaihtaisi sitä mihinkään! Ja siellä on hyvä lähes kolmekymppisen heilua nippa nappa 18-vuotiaiden ripakinttujen seassa. Kaikkeen tottuu, ja olenhan mieleltäni täysi junnu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti