torstai 17. helmikuuta 2011

Erilaista urheilua ja psyykkistä valmennusta

Tänään vuorossa oli aamulla pitkään nukkumista ja pirullisen pitkä it-työpäivä. Kun lopulta keräsin kimpsuni ja lähdin jännittämään Ilves-Kärpät matsia Hakametsään oli kello reilusti yli perinteisen liukuma-ajan. Homma näytti olevan ihan paketissa toisen erän alkaessa ja erä päättyi samoihin lukuihin kuin mistä se alkoi: 3-0, Ilves johtaa. Ajattelin, että ehdin käydä täydentämässä jääkaappia ja en voisi missata mitään erikoista, vaikka kolmas erä jäisi näkemättä. Vaan 4,5 minuuttia kolmannen erän aloittamisen jälkeen taululla komeilivat lukemat 3-4. Ei herranjestas! Mitenkähän peli on edennyt lähdettyäni katsomosta? Ovatko Ilveksen pelaajat poistuneet pukuhuoneeseen, jättäen paikalle vaan molarin? Huh! Mutta tällaista on jääkiekko, ei mahda mitään.

Huomenna on toiseksi viimeinen PT-lähijakso. Luvassa on psyykkistä valmennusta. Minua jännittää jo valmiiksi mitäköhän tuleman pitää. Hyvällä tavalla tottakai, olen innostuneen jännittynyt  :)

Ostin kaupasta hyviä eväsruokia koulutukseen, joka on siis pääkaupunkiseudulla. Kanafileet ovat nyt paistuneet uunissa ja voin kohta koota itselleni kanasalaatin ja pari ruisleipää täytteineen. Näiden lisäksi mukana kulkee kätevästi pari rahkapurkkia ja pilttiä/ananasta/pakastemarjoja. Inhoan matkustaa kylmälaukkua rehaten, mutta läheisen ABC:n ja McDonaldsin tarjonta ei inspiroi yhtään. Jos syö hyvin jaksaa opiskellakin paremmin. Rasvaisilla hampurilaisaterioilla tulee väsyneeksi ja oppimismotivaatio katoaa. Lisäksi moiset emmeet eivät auta tavoitettani näyttää 11 yön päästä Thaimaan lomalla siedettävältä märkäpuvussa ja bikineissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti