perjantai 25. helmikuuta 2011

3 yötä lomaan \o/

Päivät ennen lomaa vähenevät huimaa tahtia, samaan tahtiin tuntuu kiihtyvän työnteon vauhti. HUH! Jotenkin sitä aina tulee näissä isoissa stressitilanteissa mietittyä, että miksi it-alalla saadaan niin koominen paniikki aikaiseksi siitä missä tilassa on joku exceli tai word-dokumentti? Vaikka ne olisivat valmiina ja muuttumattomina vuoden, voisi silti olla ettei mitään saada toteutettua, miksi siis panikoida? Noh, ehkä iän myötä ihmiset ymmärtävät ettei moisista asioista kannata stressiä ottaa :)


Eilen oli vauhdikas päivä muutenkin. Kävin työpäivän päätteeksi treenauttamassa asiakasta salilla. Hauskaa oli kuntosalilla ja tehtiin yhdessä kuvausta myös venyttelyohjeeseen. Saliohjelmasta vaihdettiin huiman kehityksen vuoksi muutama liike haastavampaan. Ihanaa, että myös tällä tavalla voi motivoida asiakasta!


Venyttelyohjeen saa kuvien ja ohjeiden kanssa asiakas itse, mutta koska kuvissa esiinnyn minä, voin käyttää tätä hyödyksi myös muille asiakkaille. Venyttely on todella tärkeää, mutta sitä ei tule välttämättä tehtyä jos ohjeistus on muotoa: "Venyttely jalkojen ja käsien lihakset, lisäksi kyljen lihaksiin venytystä". Näinpä ajattelin kerätä ajanmittaan kuvakollaasin ja ohjeistuksen eri venytyksiin. Itselleni lihasten opiskelua vauhdittaakseni ajattelin yhdistää nämä venytyskuvat lihasten listaan jossa on lähtö- ja kiinnityskohdat sekä lihaksen latinankielinen nimi. Saadaan "yhdistelypeliin" (yhdistetään lihaksen lähtö- ja kiinnityskohdat lihaksen nimeen) joko helpottava tai vaikeuttava taso kun kolmanneksi pitää löytää myös kuva lihasta venyttävästä liikkeestä :)


Treenauksen jälkeen viiletin Hartwall areenalle katsomaan Ilveksen ottelua Jokereita vastaan. Ai että oli upea matsi! Hieno nousu Ilvekseltä pelin herraksi viimeisessä erässä. Hyvää seuraa bussissa kotimatkalla ja kaikin puolin vauhdikas, mutta kiva päivä!

Ihmettelet varmaan mitä nämä kuvat ovat? Ja miksi bloggaan venyttelystä ja muusta kun otsikossa puhutaan lomasta? Mutta Thaimaa ja sukeltaminen, aurinkolöhöily, hyvä (ja terveellinen!) ruoka sekä LÄMPÖ on mielessä ihan jokainen hetki. Minkäs sen mahtaa että menee treenit ja lomafiilistelyt sekaisin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti