maanantai 21. maaliskuuta 2011

The Gorgeous Blogger palkintoMoveMe blogi on saanut tunnustusta, jo näin alkutaipaleella, "The Gorgeous Blogger"-palkinnon. Wau, kiitos! Nyt on käsittääkseni tarkoitus vastailla pariin kysymykseen ja pistää palkinto kiertämään viidelle yhtä mainiolle blogille.


Milloin aloitit blogisi?
Aloitin blogini helmikuun alkupuolella 2011. Harkinnassa tämä on ollut jo vuosia, ei vaan tuntunut olevan sopivaa aihetta josta kirjoittaa.


Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan omasta matkastani, jossa tavoittelen niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Haluan testata kaikenlaista ja kertoa muillekin mihin lajeihin tai harrastuksiin olen kajahtanut ja mikä taas ei ollut omin laji. Lisäksi kirjoitan ravinnosta, treenistä, personal training ammattiin liittyvistä opinnoista (ja myöhemmin itsenäisestä jatko-opiskelusta) ja päivittäisestä arjesta IT-työn ja oman yrityksen puristuksessa.


Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Tiedän kaksi muuta PT:tä, jotka bloggaavat. He ovat kurssikavereitani. Voisin kuvitella, että meidän kolmen blogit ovat erityisiä omassa lajissaan. 


Oma IT-tausta ja 14-vuoden ura tanssinopettajana johtaa siihen, että blogissani on taatusti näkemys, jota ihan jokaisella ei voi olla. Olen ajatellut hyödyntää tätä arvioimalla jatkossa myös erilaisia kuntoiluohjelmia ja teknisiä vempeleitä. Käytettävyyden osaajana katson että minulla on siihen uniikki kompetenssi.


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Kuten jo kirjotin, olen halunnut blogata jo vuosia. Ei vaan ole ollut tarpeeksi houkuttelevaa ja antoisaa aihetta. Nyt on ja Sports Ladyn - Hannan esimerkki rohkaisi :)


Ensisijaisesti haluan jakaa hyviä vinkkejä ihan ilmaiseksi. Tahdon, että koko Suomi voisi hyvin. Kunnianhimoisella tavoitteella takaan että pääsen edes puolimatkaan! :)


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin tuunata ulkoasua ja muita teknisiä ja käyttöliittymällisiä juttuja. Sisältö on ihan timanttista jo nyt, tottakai :)


Haluan teknisten laitteiden arvioiden lisäksi jakaa kirja-arvioita sekä lehtiarvosteluita. Tätä työtä on jo osin aloitettu, mutta postaukset tulevat kun ehdin tehdä niistä kunnollisia!


Annan tämän palkinnon eteenpäin
Ninnulle, joka toteutti unelmansa ja lähti vaihtoon Ugandaan. Ninnu, jos kuka omaa elämän iloa ja draivia ja on ihana tanssikaverini!


Niinalle, jonka työtä ja elämää voi tarkastella Alternative Fingerprint blogissa. Blogia lukiessa tuntuu usein siltä, että pääsee jännittäville backstageille, jonne tavallisella pulliaisella ei muuten ole asiaa.


Hannalle takaisin, koska Hannan blogi on maailman positiivisin ja asiantuntevin! Jos koko maailma olisi kuin Hannan blogi, ei olisi ongelmia :)


http://alanapyara.blogspot.com/  Tälle bloggaajalle, jonka blogi kertoo jostain ihan muusta ;) Käykäähän tutustumassa, kirjoittajalla on sitä jotakin!


Kissa Vieköön! -blogilaisille, koska mitään niin hyväntuulista ei olekaan kuin Ruutin ja Doriksen seikkailujen ihmettely. Toivon että postaukset tämän palkinnon siivittäminä taas aktivoituvat, vink vink ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti