tiistai 17. toukokuuta 2011

Kilpailu - Voita Gymstick

Heippa ihanaiset lukijat! On tullut aika julistaa ensimmäinen lukijakilpailu. Palkintona on Suomalainen laadukas innovaatio kotiliikuntaan: Gymstick. Yksinkertaistaen se on keppi, jonka päässä on vastuskumit. Käytännössä se on paljon enemmän! Voisin jopa väittää, että se on koko kropan kuntosali kotonasi oikeasti pienessä koossa.

Osallistuminen tapahtuu seuraavasti: loggaa itsesi julkisten lukijoiden joukkoon painamalla "Lue"-nappia tuossa oikealla reunassa. Varmista, että valitset lukevasi blogia julkisesti ja ponnahdusikkunan sulkeuduttua näet itsesi kirjautuneena lukijaksi. Arvonta suoritetaan 31.5 ja postitan voittajalle Gymstickin Suomeen (tai tuon sen itse Pirkanmaan alueelle). Jos palkinto osuu Suomen rajojen ulkopuolelle, voidaan neuvotella postittamisesta erikseen. Mukaan laitan laatimani koko kropan Gymstick ohjelman.

Voit katsoa lisätietoja Gymstickistä valmistajan sivuilta täältä: http://gymstick.net/index.php?content=29. Paketin mukana tulee harjoitus DVD ja seinäjuliste, jossa on esitelty perusliikkeitä. Vastustasona arvottavassa Gymstickissä on "hopea" eli "erittäin raskas". Kokemuksesta voin kertoa, että suurin osa liikkeistä onnistuu myös aloittelijalta tällä vastustasolla, kunhan muistaa hieman soveltaa.

4 kommenttia:

 1. Voiko jotenkin osallistua jos on jo loggautunut lukijaksi? ;)

  VastaaPoista
 2. Samaa pohdin minäkin, oliko tämä vaan uusille lukijoille :D

  VastaaPoista
 3. Heippa Niina ja Katja! Kilpailu on kaikille lukijaksi loggaantuneille. Eli kun kerran on logannut niin mitään extraa ei tarvitse tehdä osallistuakseen. Olette kisassa mukana, heti saa alkaa jännittämään :)

  VastaaPoista
 4. Hieno arvonta ja hieno palkinto! Jännitän jo kovin!

  VastaaPoista