lauantai 21. toukokuuta 2011

MAALISSA!!! Extreme Run koettu, homma hallussa

Maali ja lähtö on tuo sininen tuolla taustalla.
Noniin, HUH! Olen kastanut talviturkin. Siinä sivussa juoksentelin pitkin tiukkia mäkiä ja erinäisiä porrasjärjestelmiä, köysiratoja sekä laskettelin mahallani putkessa (koitin aluksi kontata, mutta nopeat liikkeet on näyttäviä). Eli Extreme Run on suoritettu, maaliin saavuttiin käsittääkseni ajalla 2 tuntia ja 20 minuuttia. Tarkat tulokset selvinnevät lähitulevaisuudessa kun sirujen tiedot ilmestyvät nettiin.

Oma nimi ja numero listasta. Tilanne vaatii keskittymistä!
Nimi listassa, kilpasarja, hihi! 
Voittava tiimi!!! Ainoat, oikeat, PersReenarit
Kisapaikalla, kisamielellä!!!
PersReenareiden ykköstiimi lähti matkaan Rouva Kuulasen residenssiltä ja ensimmäisenä säädettiin tietenkin kuvaussessiot. Liinalla oli teippaukset kunnossa (ks. kuva) ja me muut pyrittiin samaan lopputulokseen. Hannalla tiimin nimi oli oikein sijoiteltu (ks. kuva), oma tiimitunnus löytyi etureidestä. Tuomakselle lätkä sijoitettiin selkään, kuten Liinallekin. Tussit eivät olleet vedenkestäviä, joten Liinan ja minun tiimitunnukset hävisivät mutavellissä uintireissun jälkeen näkymättömiin.
Kaikki kuvaa!!! Kännykällä, kameralla, millä vaan!!!
Liinan teippaukset on kunnossa
Hannalla on tiimin lätkät kunnossa ja OIKEIN sijoiteltu
Kanssamme kisasivat Spiderman, Batman ja Rydman, Smurffilauma, Kaasunaamarijengi ja kirjava lauma erinäisiä kissaeläimiä, lehmiä ja hameisiin pukeutuneita miehiä.

Juoksun jälkeen: Väsynyt, mutta onnellinen
Tiukkaakin tiukemmaksi osoittautuivat virallisten esteiden sijaan pururadan tiukat mäet. Juosten ei ihan jaksanut, ja kävellen olin kovin hidas. Kengät olivat täynnä vettä, lannoitusrakeita, mutaa, purua ja varmaan hikeäkin :) Hyvin meni, kaikin puolin! Ei mitään huippuvauhtia, mutta niin että maaliin päästiin eikä kukaan tehnyt kuolemaa.
Urhoollisuusmitali!!!!
Olen niin fiiliksissä nyt, että pakko antaa kuvien (ja kuvatekstien) puhua puolestaan. Tämän selvempää tekstiä ei nyt synny enempää :)


4 kommenttia:

  1. Vantaajoen mutavelli oli mukavan virkistävää, mutta toivottavasti kukaan ei paljasta, mitä kaikkea sinne lasketaan 3250 ExtremeRunilaisen lisäksi. Mäet koituivat mullakin pahimmaksi akilleen kantapääksi. Mutta upea kokemus ja ensi vuonna uudestaan! Viivi

    VastaaPoista
  2. Ei hätiä mitiä, mutta tulokset on väärin... Meidät on merkattu hupisarjaan VAIN 8km juosseiksi. Että juoksemalla 16km on tulos nyt sitten julkaistu olevan 8km ja 2h 22min. Toistaiseksi en osaa nauraa tälle, vaadin korjausta, mutta mistä? :)

    VastaaPoista
  3. Heh - well done Taisku & PersReenarit!

    VastaaPoista