keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Tanssia, tanssia, tanssia, paniikki, tanssia!!!

Tänä vuonna itsellä ei ole esitystä Showtanssin SM-kisoissa, jotka ovat tulevana viikonloppuna. On vain ExtremeRun ja takaraivoon hiipivä paniikki oman tanssikoulun kevätnäytöksestä. Tänään oli yhden tanssin viimeiset treenit, jotka venytettiin kaksituntisiksi. Tästä huolimatta koitamme keskenämme varmistella osaamistamme sunnuntai-iltana.

"Tehtävänanto" eli selvitetään mitä tehdään ja missä järjestyksessä
Tähän asti viikko ennen Extreme Runia on sujunut ilman kaipuuta lenkkipolulle kun on ollut niin paljon muuta ajateltavaa. Tarkoitushan EI ole pilata hyvää juoksukuntoa juoksemalla energiansa loppuun ennen suoritusta vaan kerätä voimia, levätä ja venytellä kehoa kisakuntoon. Odotan kauhulla seuraavia kahta päivää ja olen alkanut kerätä niille hillittömän määrän muita askareita. En tiedä meneekö työhuoneen uudelleensisustus levosta, mutta sitä on luvassa huomenna. Kavereita ja pientä bisneksenhierontaa on luvassa perjantaina. Sitten lauantaina pamahtaa Extreme Run päälle.

Sunnuntaina käyn kannustamassa SM-kisoissa PT-kollegaani Hannaa ja muita tanssituttuja vuosien varrelta. On oikeastaan aika ihanaa päästä taas vain katsomaan kisoihin mitä muut ovat uurastaneet. Suosittelen lämpimästi myös lajia vähemmän tunteville, että käytte joskus katsomassa. Monet ryhmäkoreografiat ovat niin oivaltavia ja viimeisen päälle harjoiteltuja että katsoja voi vain huokailla ilosta.

Tanssin pyörteissä
Olen ottanut maanantai-illan tanssitreeneistä kuvia. Tänään ei ollut mitään saumaa kaivaa kameraa esiin, vaan keskittyä piti täysillä ja koko ajan. Silti tämänpäiväinen tanssi jäi vähän vielä ohueksi, ja treenit jatkuvat vielä sunnuntaina.


Soittelin tänään äidilleni, ja kyselin ehtiikö hän katsomaan minua näytökseen. Ja kyllähän minun äite tulee 30-vuotiasta tytärtään teinien seassa ihastelemaan! Se on kumma kuinka läheisten ihmisten kannustus on tärkeää vaikka rakastan tanssia niin, että esiintyisin mieluusti tyhjillekin seinille. Katsotaan tuoko äiti kiitoskukkaseksi leivän niinkuin opiskeluaikoinani oli tapana. Herätin peittelemätöntä kateutta ja ihastelua tanssikavereissa aikoinaan tämän perinteen vuoksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti