lauantai 8. lokakuuta 2011

Golffia koittamassa - huti, huti, Hyvä!, huti...

Tänä kauniina syksyisenä lauantaina en suunnistanut Helsingin Fitness Expoon vaan kävin tutustumassa golffiin ystäväni Rosa Svahnin opastuksella. Lähdettiin pääosin moikkaamaan Rosaa mieheni kanssa Messukylän kentälle, mutta päädyttiin sitten kuitenkin testaamaan miten rennosti swing irtoaisi.

Vaikka mieli ei ehkä levännyt, niin maisemasta se ei ollut kiinni 
Myös konttorin tehtävät kuuluvat osaavan opastajamme toimenkuvaan :)
Aivan mahtava keli ei ollut jostain syystä aiheuttanut yleisöryntäystä, joten saatiin kikattaa ja jopa röhönauraa aloittelijoiden yrityksille vapaasti. Hikikin meinasi tulla siinä huitoessa, eikä siis pelkästään tuskan hiki.

Vahvaa keskittymistä, korkkarit jalassa... kröhöm
Jotain apua ilmeisesti on mailapelien pelaamisesta. Tässä tapauksessa siis jokainen pallo ei lähtenyt maatiaisena metrin päähän tai 200m vinoon aiotusta suunnasta vaan muutama hyväkin lyönti mahtui joukkoon. Perfektionisti-minääni harmitti että välillä löin pallon päälle, välillä pallot sujahtivat vesiliirrossa 10 metrin matkan ja vain harvoin ne menivät jonnekin 70-80m tuntumaan ihan luotisuoraan. Hauskaa oli silti, ja mieskin tuntui tykkäävän.

Katse palloon ja huitaisu, vai miten se nyt meni?
Ehkä meistä siis voi tulla ensi kauden myötä myös golffareita. Kuka tietää? Ainakin fasiliteetit ja asiantunteva ohjaus ovat ihan lähellä. Kiitos Rosa ja Messukylän Golfkeskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti