tiistai 8. marraskuuta 2011

Isälle lahjoja?

Meillä kaikilla on isä. Ja isänpäivä on ihan ovella. Alkaako hikoiluttaa? Tuskanhiki pyrkii ohimoille, kun isi sanoo että "kortti riittää!" ja haluaisit kertoa jotenkin muuten kuinka tärkeä hän on sinulle?

Minulla on ratkaisu tähän pulmaan, tai ainakin monta äärimmäisen fiksua ehdotusta. Osta iskälle hyvinvointia, lisää elinvuosia ja arjessa jaksamista. Varmista, että iskä on jaksavainen pappa lapsenlapsilleen ja tulee korjauskaveriksi kodin remontteihin. Tarjoa lähimmäisellesi hyvä olo ja mahtavan hyvä mieli.

Kuva lainattu Hellimöstä, joka sijaitsee Orimattilassa
Osta lahjaksi liikuntaa, aikaa itselle ja omalle hyvinvoinnille. Osta kylpylälahjakortti, hieronta (linkkaamastani paikasta myös kuumakivihieronta!), höntsykortti tai kahvakuula. Lupaudu ostamaan lenkkikengät, sählymaila tai sulkkiskertoja hallissa. Osta osaamista PT:ltä.

Jos olet aina ostanut kirjan, osta elämänkerran sijasta hyvinvointiopus. Esim. toiminnallisen harjoittelun uutuus "Tehokas treeni puolessa tunnissa", tai kahvakuulamiehen "Kahvakuulalla kuntoon" kirja kahvakuulan kyytipojaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti